Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir şekilde beklentide olmadığım için rahatım valla. Ama şu kaşarlar İrfan Can’ı alırsa azda olsa üzülürüm. Muhammed’e gelince üzülecek bir adam değil bence. Ama bize forvet lazım.

Almayin su danayi. Misirda bi yerlerine kum girsin

Bu Saint Etienne kulübü 16. sırada Fransa'da küme düşme adaylarından biri. Bizim yerimize buna gidersek ağır salaktır bu çocuk. Orda sıçrama yapıp büyük kulüplere giderim düşünüyorsa bilemem böyle risk alınmaz biz de daha göz önünde olur.
Bizde daha göz önünde olur dışında her şeye katılıyorum. Seneye tv 8 de yayınlanacak ligimiz

Dediğim gibi Mustafa etieni istiyosa alınmamalı eti ne budu ne lavuğun bize burun kıvırıyo yol alsın sanki ahım şahım topçu bana

türkiye yerine fransa'yı tercih etmesi ne kadar zeki ve rasyonel bir futbolcu oldugunun göstergesidir. umarım st etienne istemez de bize kalır.

Orta yolu bulalım.
Gelsin bize seneye duruma göre biz satarız Fransızlara..
Herkesin istediği olur...

Moustafa Mohamed, Saint-Etienne'e gitme isteğini sürdürürse, Zamalek'te kalacak.

(
@AmroGaballah
)

Screenshot_20210127-171059.webp

Fransa'daki renktaşlarım, size sesleniyorum.

Gerekirse gidin St Ettiene kulüp binasını basın, arayıp tehtid edinz aradan çekilmesini sağlayın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Adamlar aradan çekildi zaten bina baskınına gerek yok. Sanırım Ettiene Zamalek'in tavrından dolayı aradan çekildiği için Moh rahatsız. Adam oraya gitmek istiyordu ama şimdi tek ihtimal biz kaldık ve bize gelse bile isteyerek gelmeyecek. Nasıl olur bilemiyorum? Ama geldiğinde bir iki hafta kafası Fransa'da kalır. İlk fırsatta da "Satın beni!" diyebilir. Ama iyi oynayıp 6 ay sonra iyi paraya satsak Ettiene'e ben yine de olumlu bulurum.

Evet twitin meali mohamedin Fransa'ya gitmek istemesiymis. Biraz önceki pollyanna tayfası 😀 Seviyorum sizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt