Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tekrar yazıyorum, her haberde doğrudan olumsuz havaya kapılıyorsunuz. Oyuncu bize gelmek istiyor, mısır kulubüylede dün akşam anlaşıldı tamam dendi. Her transferde olduğu gibi komisyon konularında sorun yaşanıyor. Yarın olumlu haberlerin geleceğini cuma günüde kap bildiriminin yapılacağını düşünüyorum. Teklifimiz 3.5 m euro değil, taksitli şekilde 4.5 m euro.

Diagne kesin olarak gidiyor, takım ligde kalırsa zorunlu satın alma devreye girecek.

Yadlin konusunda oyuncuya teklif yapıldı cevap bekleniyor.

Kaan Ayhan ve Gelson transferleri söz konusu değil.
mısır kulübü dün tamam deyip bugün hayır da diyebilir pek güvenilir bi izlenim vermiyorlar. mesele imzalar atıldı mı atılmadı mı orası önemli

Mohamedin twitinin altına bizim fenomenler komik şeyler yazmış. Alıntı yapan Araplar dalga geçiyor. Final maçında oynadığı topu görseniz felç kalırdiniz. Kaçırdığı goller sizi kör edecek felan bir anda bu kadar olumsuz mesajla karşılaşınca oyuncunun kalitesinde süpheye düştüm..

Mohamed iptal olur
Jorgensen gelir
Diagne gider

Olan yine bize olur. Sonra jorge gol atsın diye söver dururuz.

Hepiniz kafayı yemişsiniz.
1611760343126.webp

Yav abartmayın , Diagne gidip , Halille oynamayız.
Mohammed gelmezse Diagne gitmez.

Ömer Erdoğan: Boupendza Gözde bir oyuncu. Avrupa'dan ve Çin'den ilgi oluyor. Kulübe de teklif geliyor. Başkanımızla değerlendirdik. İlk düşüncemiz onu sezon sonuna kadar satmamak. Ama olur da kulübün menfaatleri doğrultusunda hayır diyemeyeceğimiz bir teklif gelirse gidebilir. Biz buna göre çalışmalarımızı yaptık.

en iyisi forumda 4 gun ban yemek

ve KAP mobil ugulamasindan Haber beklemek

yoksa kafayi yicez

Mohamed gemileri yakmış ama bizim için mi yoksa Fransızlar için mi orası önemli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt