Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamedin twitinin altına bizim fenomenler komik şeyler yazmış. Alıntı yapan Araplar dalga geçiyor. Final maçında oynadığı topu görseniz felç kalırdiniz. Kaçırdığı goller sizi kör edecek felan bir anda bu kadar olumsuz mesajla karşılaşınca oyuncunun kalitesinde süpheye düştüm..
Kacirirsa kaçırır biz bu takımda kimleri izledik 3 senedir erenle Sinan gümüşle sahaya çıktık Diagneye 13 gömdük El Tigre aldık dedik kedi çıktı mohamed de kacirirsa dokunmaz bünye alıştı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar ile pazarlık yapılmaz, Erdoğan neden bunlar ile arası bozuk, çok iyi anladım şimdi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu mısırlı bizi istemiyor durumu yoktur ortada öyle bir şey olsa çoktan kalkmışlardı masadan. Cengiz yönetiminin “biz bizi isteyen oyuncuları alırız” mottosuna aykırı bir defa o yüzden tahminim aç gözlü zamalek yönetiminin bir doyumsuzluğu var

Transfer olmayacak. Yaz dönemi transferi ile aynı. Göstermelik görüşmeler, gündem yaratılmak için seçilen sahte hesaplar..... Çok uğraştık havası yaratılmak istendi. Durum bu maalesef. Onyekuru zaten kendi kendisini transfer ettirdi.

Jorgensen bu sene hollanda gibi yumuşak bir ligde 3 gol atmış.Bizim burdaki insan azmanı stoperler yok eder onu.İghaloyu alalım bari.
türkiye gibi avrupada ilk 10 giremieyen muhteşem bir ligin hollanda ligiyle kıyaslanması ilginç.Ek bilgi : şuanda o muhteşem hatayın forveti geçen sene portekiz 2. liginde toplam 0 gol attı.Yazıyla sıfır gol

Başkan ve yönetim transfer dönemi bitince istifa etsin zaten bir işe yaramıyorlar makamı işgal etmesinler.

Zamelek adamı bize vermiyor mu yoksa kendi mi gelmek istemiyormuş

Mohamedin twitinin altına bizim fenomenler komik şeyler yazmış. Alıntı yapan Araplar dalga geçiyor. Final maçında oynadığı topu görseniz felç kalırdiniz. Kaçırdığı goller sizi kör edecek felan bir anda bu kadar olumsuz mesajla karşılaşınca oyuncunun kalitesinde süpheye düştüm..
Aynı Araplar iş ciddiye bindiğinde yönetimine sövüyordu geçen gün. Bizimkiler Diagne gitsin diye öve öve bitiremiyorlar 1 haftadır, adamlar da gitmesin diye yapıyor olabilir. Bu çocuk öyle boş birisi değil belli, geçmiş dönemler dahil sürekli performansıyla övülmüş oralarda. Bize gelir tutar tutmaz orası ayrı ama 5 milyon gibi fiyatlar konuşuluyorken zarar etmeyiz bu yaşta 1.85 ve bileklerine hakim bir forvetten. En kötü, her şey olumsuz gitse bile Salah'ın yarattığı hype ile Mısırlı olduğu için bir yerlere aldığımız fiyata satabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt