Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla yeter artık burda saçma sapan hesapları paylaşmayın.
Transfer haberi öyle 3-5 tane hayattaki tek başarısı takipçi sayısı olan insanların bileceği şey değil. Mesela en basitinden Cimbom Ajans kim abi benim bile daha çok takipçim vardır. Bu abuk subuk insanlara inananları hayatta çok üzerler.

Türkiye ligini seçen kişi para için seçer, para da yoksa prestiji seçer o da bizde yok. İsim var cisim yok özetle.

Ya bu nasıl bir yönetim irfan için gittiniz rezil oldunuz madem paran yok neden gidiyorsun Muhammed olayı da komedi kimsin lan sen gelmiyorsa gelme mısır Ligi'nde sürün . Kendi oyuncunu degersizlestir git elin mısırlı ergeninin bir yerlerini kaldır .Halil de opsiyon yok kimi yönetiyor bu yönetim farkında değil reziller

koca götlü forvet mi olur zaten. Tepsi götlü Diagne miz var bizim miss gibi.

2 saat önce paylaşmış
Galatasaray'a gitme hazırlıkları yüzünden bugün antrenmana katılmadı diyor

Valla yeter artık burda saçma sapan hesapları paylaşmayın.
Transfer haberi öyle 3-5 tane hayattaki tek başarısı takipçi sayısı olan insanların bileceği şey değil. Bu abuk subuk insanlara inananları hayatta çok üzerler.

Türkiye ligini seçen kişi para için seçer, para da yoksa prestiji seçer o da bizde yok. İsim var cisim yok özetle.
kim neyi seçiyorsa seçsin alt tarafı bi forvet alacaktılar. madem oyuncu fransaya gitmek istiyor ne diye haftalardır uğraşıyor bu mallar.

Halil zaten mohammedden iyiydi sıkmayın canınızı

saint etiennede en son gol atmayı başaran adam yedderdi herhalde zaten büyük ihtimalle.Adamların gol atma çabası yada planı da yok zaten.Gitsin oraya 3 tane atar sonra brest falan dolanır zaten , pozisyona zor giren takımda gol atmayı düşünüyorsa buyursun.Çok kafasız bir adam büyük ihtimalle , bir forvet olarak hucum yapmayı bilmeyen takıma gitmek istemek çok büyük iş cidden.Saçma sapan bir adam bundan vazgeçelim kesinlikle eğer böyle bir isteği varsa gelmesin buraya.İskandinavyada bunun gibi bir sürü adam vardır.İyi futbolcu ama büyük kafasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt