Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.084
- 51.086
- 3.683
Alıntıları karıştırmışsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıntıları karıştırmışsın
Alternatifine bakmak lazim artik
Ya tarihe baktım zatende ben bunlardan her şeyi beklerim ya gene bulandırdılarsaTarihe baksana renktaş
Sakin ol bro. Eski teklif adamlar sezon başı ilgilendiler bilinen bir şey.
fener Mohammed için 2,5 milyon Euro mu teklif etmiş zamaleke babayı alırlar ulan bu ezikler boşuna scout çalıştırıyorlar bizim talip olduğumuz futbolculari almaya uğraşıyorlar anca bu ne bir aşağılik duygusudurBune abi bu tam bir oç luğudur ama bak şimdi harbi ban yicem yeter da.
Ekli dosyayı görüntüle 110542
Alıntıları karıştırmışsın![]()
Yapmazlar. Donk varyalandan taylan sakatlandı haberi çıkarsak transfer yaparlar mı acaba
Bende senin yerinde olsam vIzyonlu bi hareket yapipi fransadan bi takim tutar keyfime bakarim ugrasmam gs ile Allahin Misirlisi kim Galatasarayi begenmemek kim Hayatinda ne zmaan gorecek Galatasaray gibi buyuk bir takimMohamed haklı abi vizyon falan diyorsunuz ama adam vizyonlu işte Fransa'ya gitmek istiyor.
Buraya gelse ne olacak çok çok efsane bir performans sergilemediği sürece kariyerini burada bitirecek ya da 3-5 sezon sonra zorla araplara geri satmaya çalışacağız.
Bende yerinde olsam Fransa'ya gidip oradan kariyerimi yönlendirmek isterdim. Takım olarak bakmayın olaya göz önünde olmak önemli ve bu çocuk muhtemelen daha az paraya Fransa'ya gidecek.
Helal olsun vizyonlu çocukmuş oynamak yükselmek istiyor demek ki. Yolu bahtı açık olsun.