Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha alınmalı bir an önce. Hocanın sistemi için 8 numara şart. Irfan gelse bile yeterli. Forvet hattı Diagne kalsa götürür bu seneyi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah sizin gibi yönetimin belasını versin. Beceriksizlik falan değil artık bu. Düpedüz hainsiniz. Görüştüğünüz hiç bir oyuncuyu alamayacak kadar basiretsizsiniz. Ezeli rakip takviye üstüne takviye yaparken bile isteye şampiyonluğu kuşlara tepside sunuyorsunuz. Tarih sizi affetmeyecek.

bu kadar değişkenin olduğu, fatih hocanın bile schneiderlin gelecek deyip nzonzi'nin geldiği yerde boşuna hırsınızı duyumculardan çıkarmaya çalışmayın bence. yönetimden başka sövülecek biri yok.

Yeter!

43.gif

Bende senin yerinde olsam vIzyonlu bi hareket yapipi fransadan bi takim tutar keyfime bakarim ugrasmam gs ile Allahin Misirlisi kim Galatasarayi begenmemek kim Hayatinda ne zmaan gorecek Galatasaray gibi buyuk bir takim

Kardeşim bunu kabullenin artık senin olduğun lig ile ASSE'nin yer aldığı lig bir değil.

Adam burada çok çok ekstra performans vermediği sürece büyük takımlara gidemez.

Fakat ASSE'ye transfer olsa iyi de performans verse 2-3 yıl içinde Almanya ya da İngiltere yapar.

Doğal olarak bizim yerimize onları seçmesi normal. Ben burada Galatasaray'ı kötülemiyorum ki.

İçinde bulunduğumuz futbol ortamı leş, hakemler leş, sahalar leş, seyir zevki leş, topun oyunda kaldığı süre 90 dakikada max. 60 dk...

Aklı çalışan herkes burada oynamak istemez. Kaldı ki bizden alacağı paranın yarısına gidecek oraya. O yüzden helal olsun kafası futbolda demektir. Tabi bunu idrak etmede zorlandığınız için bana git Fransa'dan takım tut diyorsun. Hadi bak işine güzel kardeşim...

GALATASARAY’ın parası yok o yüzden bedava transferlere odaklanması şarttı. Ama ne yaptık hocamızın pahalı isteklerine odaklandık. Satamayan yönetim alamaz oldu aynı zamanda. Dert değil hocam halleder. Devamkee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt