Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.927
- 21.020
- 2.233
Son 48 saat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim bunu kabullenin artık senin olduğun lig ile ASSE'nin yer aldığı lig bir değil.
Adam burada çok çok ekstra performans vermediği sürece büyük takımlara gidemez.
Fakat ASSE'ye transfer olsa iyi de performans verse 2-3 yıl içinde Almanya ya da İngiltere yapar.
Doğal olarak bizim yerimize onları seçmesi normal. Ben burada Galatasaray'ı kötülemiyorum ki.
İçinde bulunduğumuz futbol ortamı leş, hakemler leş, sahalar leş, seyir zevki leş, topun oyunda kaldığı süre 90 dakikada max. 60 dk...
Aklı çalışan herkes burada oynamak istemez. Kaldı ki bizden alacağı paranın yarısına gidecek oraya. O yüzden helal olsun kafası futbolda demektir. Tabi bunu idrak etmede zorlandığınız için bana git Fransa'dan takım tut diyorsun. Hadi bak işine güzel kardeşim...
Zamalek resmi hesabı yazıyor bio'da ama 12,5 bin takipçisi var
Etme kardeşim yarın irfanı fenrr aldığında keşke etmeseydim o küfürü şimdi ederdim diye pişman olacaksınAdmin küfür edersem çok canım yanar mı ?
ne içinSon 48 saat
Bunlar daha dün birbirine roketatarla girismemis mıydı ya. Ulan nasıl bir coğrafyaysa her alabda kartlar yeniden dağıtılıp duruyor.Zamalek, Mostafa Mohamed için St. Etienne ile yeniden görüşmelere başladı. (@Glongari)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde Irfani baladik ama Babayi aldikDostlar mohamed o mesajı attığı an ne demek istediği belliydi. Gerçekten bazı arkadaşlar o kadar iyi niyetli ki. Herşeyden olumlu bir şey çıkarıyorlar. Daha önce yazdigim gibi st.ettien oyuncuyu bağlamış. Diret demişler. Zamalek el mahkum onlara verecek işin sonunda. Jorgensen e gelince tam skandal bir transfer olur.
Yahu sörloth büyük oynadı da leipzige transfer yaptı,marcao lig performansıyla roma’dan teklif aldı,Ndiaye çöpü yarım sezon oynadı premir lige gitti,kazma muriqi elin laziosuna gitti sayimi daha zaten ligue 1’de iyi performans gösteren adam burda mislini gösterir o performansın yav çok abartmıyomusunuzKardeşim bunu kabullenin artık senin olduğun lig ile ASSE'nin yer aldığı lig bir değil.
Adam burada çok çok ekstra performans vermediği sürece büyük takımlara gidemez.
Fakat ASSE'ye transfer olsa iyi de performans verse 2-3 yıl içinde Almanya ya da İngiltere yapar.
Doğal olarak bizim yerimize onları seçmesi normal. Ben burada Galatasaray'ı kötülemiyorum ki.
İçinde bulunduğumuz futbol ortamı leş, hakemler leş, sahalar leş, seyir zevki leş, topun oyunda kaldığı süre 90 dakikada max. 60 dk...
Aklı çalışan herkes burada oynamak istemez. Kaldı ki bizden alacağı paranın yarısına gidecek oraya. O yüzden helal olsun kafası futbolda demektir. Tabi bunu idrak etmede zorlandığınız için bana git Fransa'dan takım tut diyorsun. Hadi bak işine güzel kardeşim...
Transfer deadline. Cuma'dan sonra kimse alinmaz.ne için