Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun bu forvet oynayan çocuğun bizi isteyip istememesi değil, sorun Zamalek ya da ASSE de değil..

Sorun bizim gibi iyi niyetli, sarı kırmızıya gönül vermiş insanların, tek meziyeti onun bunun üstüne zıplamak olan bir adamın başında olduğu komiteden transfer beklemekte.. Hem de defalarca yenilen haltlara rağmen, bıkmadan usanmadan.. Bu kaçıncı beceriksizlik kaçıncı yahu !!

Oyuncunun Fransa'yi seçmesinin özel bir nedeni vardır. Adam evli karısı orda yaşamak istemistir. Tanıdıkları vardır v.s .
İyi de o zaman biz niye bu kadar uğraştık ki adam söylseydi mesela ettien istiyorum diye biz bırakırdık illaki abi burda sorun bence bizden çok oyuncu tarafında dün adam İstanbul’a uçuyor bile dediler kimse adamın fikrini sormadı mı sence?

Başından illa ben Fransa istiyorum dese eyvallah ama bu durumu yeni duyuyoruz biz herifin şimdi fransa sevdası tuttu demekki böyle olunca da asse fiyatı yükseltti muhtemelen ve orta yol bulundu.

Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim. Diagne kalsin, kalan 400 bin euro ile Yedlin'i getirsinler. Sener'i ve bir kac kisiyi daha postalayip bütce yaratabiliyorsa Malatyali cocugu alsinlar.

Beyler, bu Zamalek tv bizim Gstv gibi resmi mi yoksa Konyaspor - Konya tv gibi bir sey mi?

küfür etmemek için şimdilik bı namert köprüsüne gidip hava alayım 1,2 saate dönerim
IMG_20210123_143904.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bize orta saha lazım 1 değil 2 tane,Melo ve Selçuk gibi bir ikili yakalarsak babeli de koysan oğulcanı da koysan gol atarız.İdda ediyorum Oğulcan bu Mısırlıdan daha iyi bir golcüye evrilir.Korner kullanacak frikil atacak adam lazım,bu ne olduğu belirsiz mısırlı lazım değil.Lanzini yedek ve oynamıyor keşke yönetim biraz zeka örneği gösterse ve talip olsa.

Eyvallah ben öyle düşünmüyorum. Benimki birazda içinde bulunduğumuz futbol ortamından dolayı bıkkınlıkta olabilir ama ASSE'de kötü takım değil yani. EPL'ye son zamanlarda +50 milyonlara satış yapan kulüp. Şu an 16. olmaları çok mühim değil bence her türlü lige tutunurlar. Oradan geçmesi çok daha kolay. Bizim belki Galatasaray olarak değil de ülke olarak farklı sorunlarımız var. İçerde olduğumuzdan çoğu zaman bunun farkında olmuyoruz ama dışarıdan kabak gibi ortadayız. Son Avrupa'da iş yapan takım bjk tarih 2018. 3 yıldır avrupa futbolunda yokları oynuyoruz... Neyse bu konu uzun başka zaman konuşuruz.

Saygi duyarim renktaş👍

Ya şu Belhanda ile bir konusturalim Mohammedi belki ikna eder aklını çeler bak ben kaç yıl montepiller'de oynadım Fransa'nın köklü takımı st etienne bok gibi takım küme düşmemeye oynarsınız falan desin arapça anlasirlar bir halta yaradığı yok bari Arap kardeşlerini ikna etsin transfere yav olmadı Feghouli de destek versin Omar Arapça biliyor mu o da desin bak gözler gidiyordu neredeyse Allah korudu ama fatih terim babamdan öte her gün hastanede ziyarete geldi beni öz babam bir kez gelmemisken böyle de vefalı bir kulüp düşünme derhal gel desinler yahu

Son dakika paniğiyle Başakşehir’den fena kazık yiyecekmişiz gibi bir hava var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt