Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bedava gitmesin diye belhanda'yi satmak akillarina gelseydi keske. su adamdan 1 euro bile kazanamiyorsak yuh yani
O adamın yazın bedavaya gideceği ta temmuzda belliydi. Bonservisini versek gidip 3.5 milyon Euro +bütçeye sahip olacaktık. Yazın yapılması gereken ne varsa yapmadık 2 ustu işe yaramaz ne varsa bonservis verip güle güle demeliydik şu an en kötü kasada +20 milyon Euro olurdu. Para olmasa bile - yazmazdi bugün taraftra dilenecegine bu parayı imzaydi, kendi bonservisini almaydı derken takım kurardın.

O adamın yazın bedavaya gideceği ta temmuzda belliydi. Bonservisini versek gidip 3.5 milyon Euro +bütçeye sahip olacaktık. Yazın yapılması gereken ne varsa yapmadık 2 ustu işe yaramaz ne varsa bonservis verip güle güle demeliydik şu an en kötü kasada +20 milyon Euro olurdu. Para olmasa bile - yazmazdi bugün taraftra dilenecegine bu parayı imzaydi, kendi bonservisini almaydı derken takım kurardın.
Her türlü 3 milyona alici bulurdu. Üstüne aldigi parayi da transfer bütcesi diye yazdirip tüm transferleri 1 oyuncuyu göndererek halledebilirdik. Bu beceri yoksunu, hain demeye dilim varmiyor, heriflerden bir sey beklenmez...

Galatasaray bir his takımıdır aynı halatı çekenlerin takımıdir 23 yaşında bir arabin elinde madara etmeyin bizi bu arma bu forma bu kadar küçük değil tarihte bugün mohamedin asla olamayacağı kadar büyük bir adam Galatasaraya geldi adı da Didier Drogba haddini bilsin gitsin istediği yere böyle gönülsüz gelecek adama gerek yok forvetsiz oynamaya alışığız biz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hani ula Allaha şükür Galatasaray'da felan diyordun
Kolpaspor

TesAJYso_400x400.webp

adama yıllık 500bin daha fazla veriyorum, kulübe de 1 milyon daha veriyorum desen 2 saat içinde imzalarsınız.

gereksiz adamlara gereksiz paraları harcamakta 10 numarayız ama gerekli yerde çingene pazarlığı yapıp verilmeyen 1-2 milyondan kat ve kat fazlasını kaybediyoruz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray bir his takımıdır aynı halatı çekenlerin takımıdir 23 yaşında bir arabin elinde madara etmeyin bizi bu arma bu forma bu kadar küçük değil tarihte bugün mohamedin asla olamayacağı kadar büyük bir adam Galatasaraya geldi adı da Didier Drogba haddini bilsin gitsin istediği yere böyle gönülsüz gelecek adama gerek yok forvetsiz oynamaya alışığız biz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bırak ya bu hikayeleri..

his takımı, drogba, haddini bilsin vs diye diye

ömer bayramlara, muşdat çeliğe, oğulcan ve daha nice vasatlara razı olduk.

Beceriksiziz işte.

Bu kadar yormayın kendinizi dostlar, bu yönetim varken beklenti içinde olmak yersiz zaten bu sene Fener şampiyon olacak maalesef bu Mostafa ivirdan zivirdan bağımsız daha önemli olan gelecek yıl daha dirayetli bir yönetim ve takım kurmakta. Hocanın değil scout ekibinin önerdiği oyuncuların alınmaya başladığı, bütçe dahilinde ağlamak yerine hareket planı olan bir sistem geliştirmeliyiz, ligde 3 gol atan adamı istemeyi herkes bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt