Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi güzel yazmışsın da “Aklı çalışan herkes burada oynamak istemez.”

“aklı çalışan kimse” olması lazım. Herkesi olumsuz cümlede kullanman hata olmuş.

Haklısın renktaş anlatım bozukluğu oldu.

Adam bana git Fransa'dan takım tut deyince biraz sinirlendim onun etkisinden oldu galiba.

İc transfer pazarında transfer yapma konusunda bazen sırf büyük klüp olma nedeniyle de kaybediyorsun maalesef...

Örn:Alanyasporlu Junior Fernandesi beğenen biriydim,Basaksehire bir defa haberi cıktı 1 günde bitti almıslar,şimdi aynı oyuncuyu sen Galatasaray olarak istesen 2 ayda alamazdın...

Anadolu klubü baskanı Galatasaraylı değilse sorun cikartır,araya oyuncu menejeri girer büyük takimsin diye inadina adileşir,basaksehire 2 ye gider sana gelince Galatasaraysın diye 6 dan kapı açılır...

Yani kısacası bazen para da kar etmez büyük olmanda kaybettirir ben farazi örnek koydum ama gercekleri oldu zaten.

Biraz gülelim...
FB_IMG_1611770515559.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fatih Terim'in: "Transfer olmadı diye ağlayacak, birilerini suçlayacak, sağa sola çatcak değiliz çıkar oyunumuzu oynarız Galatasaray bu 11 kişi ile çıktığı hiçbir maçta eksik değildir. Bu oyuncularla şampiyonluk mücadelesi vermeye devam edeceğiz." dedikten sonra Kadıköy'deki 5-0 Fenerbahçe hezimetinden sonra: "Bazı oyuncular kendilerine verdiğimiz şansları maalesef hiç iyi kullanamadi. Çok radikal kararlar alacağız. Haziranı bekleyin sevgili Galatasaraylilar çoğu oyuncumuz gidecek aklımda farklı bir oyun planı ve takım yaratma düşüncesi var. Bir hayalim var." dediğini şimdiden duyar gibiyim.

Apo ile Mustafa Cengiz'in konuşmalarını yazmayayım şimdi zaten Mayıs'a kadar ne diyeceklerse son konuşmaları olur bir daha konuşacak televizyon yüzü göremezler hayatları boyunca da rezil yönetim diye hatirlanirlar.

bu yönetimin transfer yapmasi mucizeye kalmis bir sey. menajerin teki "bedava" oyuncuyu getirecek de bunlar alacak. letonya'ya karsi attigi golle bizi euro 2016'ya gönderen ön libero islambek kuat'i al desen onu bile alamaz abdürrahim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt