Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuğa insan gibi planını, projeni anlatırsın. Hedeflerinden ve taraftar gücünden bahsedersin.

Çocuk gelir.

St Etienne ikna etmiş belli ki. Bizim beceriksizlerin dili bile yoktur. Çapsız rezil herifler.
Dünyanın en büyük yalanı plan ve proje aga yönetim beceriksizin önde gideni ama ben bu işin plan ve projeyle falan ilgisi olduğunu düşünmüyorum Asse oyuncu ilen menajerini çok net ayartmış bu belli bizden erken davranmışlar bi şekilde sen plan anlatsan ne yazar bu saatten sonra

çıkan haberlerden anlaşılan buna Saint-Etienne 1.5-2 gibi bir şey verdi ve klup ve oyuncu ile anlaşıldı. Maximum ederi budur oyuncunun zaten.Sonra bizim pazarlık dahimiz apo bey bunlara direk toplam 6-7 lik teklif yaptı ve klubün aklını çeldi.Oyuncuda buna atarlanıyor. bizim yüzümüzden fransızlar 3 falan alır bunu

Günahim kadar sevmedigim dursunu bile aratiniz ya bu ayip size yeter, bu zamana kadar cepinizden 5 kurus dahi ciktiysa bu Cengiz döneminde galatasarayimiz icin lüften hakkinizi helal etmeyin. Görevini bukadar kötüye kullanan bir ekip daha görmedim, yillardir ayni hikaye, artik bu isin capsizlik beceriksizlikle alakasi yok resmen Sarayda ihnat var.
Erkek basketbolu düsürecekler birde

Her türlü 3 milyona alici bulurdu. Üstüne aldigi parayi da transfer bütcesi diye yazdirip tüm transferleri 1 oyuncuyu göndererek halledebilirdik. Bu beceri yoksunu, hain demeye dilim varmiyor, heriflerden bir sey beklenmez...
Herif aç gözlü ya imza parasını cebe indirmenin peşinde. Şu an net biliyor gittiği takımda burada alacağı parayı alma ihtimali yok ek kötü 1.5 m net alacak 1 m de imza caksa 2 senelik sözleşmede 2 milyona sabitler maaşını. Sen o adamı 3e sattın diyelim herif 1.5 milyon Euro maaş alacak net kayıp 1 milyon Euro. Ha deseydin ki git imza parası 1 ben vereceğim çözeceğim bu işi bunu becerebilecek zeka yok bizde. Menajeriyle birlikte bu kerizleri daha nasıl tokatlariz planı yapıyor herif.

Millet ligin içinden geçen ve buraya gelmeden 6 ay önce ikna edemediğin oyuncuyu alıyor getiriyor Trabzon gibi bir şehirde oynamaya ikna ediyor hemde üzerine para alarak yapıyor bu işi.

Sen son 6 ayını Afrika'da geçirmiş ne olduğu meçhul etobo'ya 675 bin kiralama veriyorsun.
Hata bir değil ki

Şuan gidip sokarım ffpsine diyip alıcaksın hulk texeira yedlin zamalekte assede mohammette görselde tipine sağladığım Ali ile totoş Rıdvan ve ölüsünü dirisini sevdiğim Fenev taraftarı sizinde ben Faa hepsi kalıcak öyle mal gibi
Avrupa'dan 2 sene men yiyince çakıl taşları ile verirsin emekli ve bitik hulk'un parasını

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Başkan güya arapça biliyordu kimbilir ne dedi ko aparsın namert köprüsü dediyse adam fransa takımını tercih ediyor

Çocuğa insan gibi planını, projeni anlatırsın. Hedeflerinden ve taraftar gücünden bahsedersin.

Çocuk gelir.

St Etienne ikna etmiş belli ki. Bizim beceriksizlerin dili bile yoktur. Çapsız rezil herifler.
Allah aşkına ligde 16. Sırada olan Saint ettiene ne gibi bir şey vaat etmiş olabilir Galatasaray'ın taraftar gücünü anlatması kadar anlamsız bir şey olamaz plan proje olayına gelince neredeyse her sene şampiyonlar liginde oynayan ligde en fazla şampiyonluğu olan bir takım olduğunu biraz araştırma yapsa bilir şampiyonlar liginden daha büyük proje var mı bunların ki Fransız tohumu sevdası şey yapanı severler onlarınki de o hesap

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çocuk gelir.

Allah aşkına ligde 16. Sırada olan Saint ettiene ne gibi bir şey vaat etmiş olabilir Galatasaray'ın taraftar gücünü anlatması kadar anlamsız bir şey olamaz plan proje olayına gelince neredeyse her sene şampiyonlar liginde oynayan ligde en fazla şampiyonluğu olan bir takım olduğunu biraz araştırma yapsa bilir şampiyonlar liginden daha büyük proje var mı bunların ki Fransız tohumu sevdası şey yapanı severler onlarınki de o hesap

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt