Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isin kotusu o diagne manyagida kafaya takarsa gitmeyi gider. Ali de yok
Ulan ortasaha eksiğini gideririz dedigimiz t.doneminde bu eksigi gideremedigimiz gibi eldeki iyi kotu fwlerden de olduk.

Aynisi bende düsündüm demin...diagne simdi gidip üstüne forvet almazska...yari hemen istifa etsinler vallahi. Art niyet ararim bunun altinda.
Koc bunlarida satin aldi derim vallahi

Yetersiz gençleri övmeyi bırakıp futbolu bırakmak üzere olanlara mı döndün şimdi?
Ne diyon?kimi alsinlar?hulk bjkye gelse översiniz.forvetsiz mi oynayacağız ,yoksa sen mi oynayacaksın sahaya cikip?git yonetime sov,benle ugrasma.istediğim ismi yazarım , transfer nobeti burası.sabahtan aksama olumsuz haber kovalayip olmayinca zirlamiyorum herkes gibi

Ulan sekidika gitti, feg sakat oğulcan sakat

Sağda adam kalmadı 352 oynayalım bari

............ ............... Muslera .......................
........ Luyindama... Donk... Marcao..........
Linnes..Belhanda.. Taylan.. Arda.. Saracchi
..................... Babel...... Onyekuru

Hulk ve teixtiera boşta..

Ama bizim mallar gider boşta olan adamın kayınpederlerine bacanaklarına falan takılırlar transfer yine yatar
1 aydır neden boşta bu adamlar? Bonservislerini eline almış milyonlar bayılacak kulüp arıyorlar. Özellikle Alex'in hiç mi talibi yok, neden boşta bu adam? Kim bilir kaç milyon imza parası ve yıllık istiyordur. Her boşta olan bedava demek değil maalesef. Bunları alıp almamak da beceri ya da beceriksizlik değil bence. Tabi ki bunu yönetimin rezilliğinden bağımsız olarak söylüyorum. İş bilmez, plansız, programsız bir yönetim var başımızda.

Isin kotusu o diagne manyagida kafaya takarsa gitmeyi gider. Ali de yok
Ulan ortasaha eksiğini gideririz dedigimiz t.doneminde bu eksigi gideremedigimiz gibi eldeki iyi kotu fwlerden de olduk.

Garibanı da yaktik. Herif öyle böyle pl görecekti

Gercekten sinir bozucu bi ortam,aboubakara sakat dediniz.adam deli cikti,simdi salya akitiyosunuz.transferde risk alinir,elde yoksa.hulk,pato vs kim gelyosa gelsin forvete,yeterki beklentimiz olabilcek biri olsun biraz.

bu arapla 1 aydır uğraşacağımıza bu çocuğa kassak yeminle alırdık 6 milyon anında gönderirlerdi. üzerine hollandalı medeni insanlarla muhatap olurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt