Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 aydır neden boşta bu adamlar? Bonservislerini eline almış milyonlar bayılacak kulüp arıyorlar. Özellikle Alex'in hiç mi talibi yok, neden boşta bu adam? Kim bilir kaç milyon imza parası ve yıllık istiyordur. Her boşta olan bedava demek değil maalesef. Bunları alıp almamak da beceri ya da beceriksizlik değil bence. Tabi ki bunu yönetimin rezilliğinden bağımsız olarak söylüyorum. İş bilmez, plansız, programsız bir yönetim var başımızda.
Farketmez boşta olan adamı da alamazlar ..
İrfan fb videoları beğenmeye de başlamış insta da. Aferin olum sanada aferin

Ha siz istiyorsunuz ki irfan da söğüçlesin gitsin..
Bırakın Allah aşkına irfan ın edeceği 2 milyon euro dur ğstü enayiliktir aptallıktır..

Bu Twitterı nasıl kullaniyorsunuz yav, iki dk. bakayim dedim sinirim tepeme çıktı.

Yusuf Günay bir tweet stmış, altında suruyoe fenerli it, cikmislar sike falan diyorlar.

Katil olurum ben bu şerefsizleri 2. Dk daha okusam.

Her depaslamana geliyor neyini begenmiyorsun , maçtan sonra kaçıyor diyrolar. Yapmayın boyle gece gündüz calisiyorlar.
22651 (1).webp

Iban falan paylastılar bide bisey olacak gibi :) Falcaonun tedavi parasi cikmistir insallah.

Umit ozat gençlerdeyken hocasiydi ırfanin,2017 ocakta basaksehire gitti irfan

Irfan ümit özati instada takip ediyor, hem de hocasiymis genclerde. Onun icin begenmistir, hemen paniklemeyin yav

daha öncede söylemıstım aralık ayında mali kongre olsaydı bu reziller kovulacaktı anca ozaman sampiyonluk sansımız olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt