- 4 Ağustos 2009
- 90.918
- 72.238
- 5.358
Irfanin yerinde olsam belhandayla oynamaktansa oezille oynamayi tercih ederdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes sasirdi artik. manu da mala bagladiMilyonlari görünce sinirleri gider
Farketmez boşta olan adamı da alamazlar ..1 aydır neden boşta bu adamlar? Bonservislerini eline almış milyonlar bayılacak kulüp arıyorlar. Özellikle Alex'in hiç mi talibi yok, neden boşta bu adam? Kim bilir kaç milyon imza parası ve yıllık istiyordur. Her boşta olan bedava demek değil maalesef. Bunları alıp almamak da beceri ya da beceriksizlik değil bence. Tabi ki bunu yönetimin rezilliğinden bağımsız olarak söylüyorum. İş bilmez, plansız, programsız bir yönetim var başımızda.
İrfan fb videoları beğenmeye de başlamış insta da. Aferin olum sanada aferin
İrfan da gitti
Adamın çalışma izni bitmiş 6 aylık sözleşmesi kalmış eğer gidip kiralama ücreti filan verirsek artık Allah kahretsin sizin gibi yönetimiHep gorusuyorlar gorusmeyi bende yaparim biraz icraat be
Her depaslamana geliyor neyini begenmiyorsun , maçtan sonra kaçıyor diyrolar. Yapmayın boyle gece gündüz calisiyorlar.
İrfan da gitti
Bir anlik sinirle gitme simdi. Emekli er olma soyadin gibiÖmür boyu men Nasil alırım?
parayı basıp aldılar işte biz de ömer bayramı kullanırız sorun yokAyni döneme denk geldiler mi bilmiyorum ama ümit özatla belki genclerbirliginde beraber calismisliklari vardir. Ondan begenmis olabilir
Yok uludag tatili kazaniyorsun renkdasSimdi irfanda fb giderse, bende yönetime ana avrat düz gidersem banmi yiyorum