Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ceviri gecmisim😀
Screenshot_20210128-000810_Translate.webp

Bu fransizlar ne demiş veyahut ne yapmis olabilir yaw 🤣
Olay basit arkadaşlar.Bunlar oyuncuyu ayartmis menejeri aracılığıyla; dolayısıyla menejer komisyonu yüksek-oyuncunun alacağı extra imza parası felan vardır.Baslangicta Mısır kulübüne baskı kurmuşlar istediğimiz fiyattan Sen Etetien'e satın diye... Mısır kulübü de ikinci bir talip bulunca (iki menejerlik şirketi var,niye bilmiyorum) diğer menejerlik şirketi aracılığıyla madem öyle satmıyoruz, zaten talibi de var gibisinden diğer menejerlik şirketi ile köprüleri atmış.Sorun odur ki ilk menejerlik şirketi ile iş yapmak istiyor oyuncu ( gönül bağı ya da başka güçlü ilişkiler nedeniyle bilmiyorum). Çözüm olacak ise bizim cepten extra komisyon çıkması gerekiyor diğer menejerlik şirketine.Biz de bunu kabul etmiyoruz.Edersek transfer olur.Etmezsek Mısır kulübünün eli mahkum satar, ekonomik krizdeler çünkü.

Son düzenleme:
Zamalek kulübü anladığım Mostafa'yı Fransızlara satmayacak aralarındaki sorun nedeniyle oyuncuya da herhalde rest çektiler artık ya Galatasaray'a yada takımda kalacaksın diye. ASSE kulübüne satmayacaklar o olanlardan sonra belli. Bu arada bizim yönetim aşırı basiretsiz arkadaş bu kadar beklenir mi? Git Buksa Pavladis yada x bir genç forveti şimdiye kadar getirmelilerdi.
Bu adami elini kolunu baglayip bize gönderip bagaja soksalar apo o arabayi ucurumdan asagi dusurur

Ya gerçekten ülke muhabbetine girmek istemiyorum da daha gelmeden sorunu geliyor Arap ülkelerinin. Hepsinde mi falso olur ya.

Mesela bir İsveçli,İsviçre’li de şu yaşanır mı? Biri vurgun kovaladıkça uzuyor. Ronaldo mu abi bu adam gelmesin valla gelmesin ya baydı ya.

Boupendzayı falan istemiyordum ama onu alsınlar okey bu nedir ya. Avrupa kulübüsün on gündür Göksel’in fiyat arttırmalarını ağzına meze ediyorsun , 23 yaşında daha Mısır dışında hiçbirşey kanıtlamamış adamı kovalıyorsun. Kendini rezil ediyorsun.

Ulan son sayfaya gelmeye çalışıyorum adam her sayfada bi geliyo bi gidiyo böyle iş mi olur lan gs,zamalek,saint ettiene hepsi beraber meette açık arttırma mı yapıyo ? Ben mohamed kadar insanı yoran bi topçu görmedim.Salın gitsin ya şu adamı gitsin orda maç başına 1 kez topla buluşsun

bunun gibi transfer görmedim ben. herkes farklı bir şey diyor. kimi oyuncu ile anlaştık kulüp sıkıntı diyor. kimi oyuncu bizi istemiyor diyor. kimine göre bu akşam Fransa'ya uçuyor, kimine göre 1-2 güne Türkiye'ye geliyor. biran önce 1 şubat gelsin de görelim kim gelmiş, kim gitmiş

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt