Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.130
- 51.131
- 3.683
Mostafa Mohamed geceleri Galatasaray'ındır 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao transferi gözümün önüne geliyorUlan inşallah iyi futbolcudur yoksa en çok gelmedi diye ağlayacaklara laf edicem.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önce g. Sevgisi olumluya gecti ,
Manu negatif basladi
Okadar da değildir ya.
Ulan hani bu Zamalek başkanı Türk düşmanıydı da ölürüm de Türklere oyuncu satmam diyordu. Herifler bizimkilerden daha çok uğraşıyor bu transfer için.
Yok bu sefer ters . Gsevgisi 1 h önce yazdi. Manu 10 dk önceTwitter saatlerine baksana manu r yaptiktan sonra mi galasevgisi olumlu yazms?
neden istemiyoruz ki adamlar işi kılıfına uyduruyor ülkede adalet olmadıgını ahlak olmadıgını biliyorlar açık yolları bilip parada var kullanıyorlar ben şahsen kızmıyorum helal olsun diyorumfener yalniz hile yapmakta net bir sekilde. Bunu bizim yönetimler yapsa gramm af etmem ama sahsi görüsüm bu tabiki. böyle seyler ile basari istemem acikcasi...ha transfer konusunda bizim bu yönetim inanilmaz becerekisz o ayri konu yine tabiki de
bize irfan yedlin ve mohammedli bir kadro yapar mısın
onu diyen hapisteki başkan değil mi?Ulan hani bu Zamalek başkanı Türk düşmanıydı da ölürüm de Türklere oyuncu satmam diyordu. Herifler bizimkilerden daha çok uğraşıyor bu transfer için.