Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hani bu Zamalek başkanı Türk düşmanıydı da ölürüm de Türklere oyuncu satmam diyordu. Herifler bizimkilerden daha çok uğraşıyor bu transfer için.

İnsan neden etieni isterki gel Türkiye’ye İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri at gollerini popüler al altına ferrarini gez toz naegile iç dilediğince iyi oyna cl de kendini göster premier lig yap niye köy takımı etien abi

Ulan hani bu Zamalek başkanı Türk düşmanıydı da ölürüm de Türklere oyuncu satmam diyordu. Herifler bizimkilerden daha çok uğraşıyor bu transfer için.

heralde ben turk dusmaniyim ama belirli bir miktar uzere teklif edersen karimi kizimi bile sana veririm cinsten renktas

medcezir gibi geceleri bize geliyor, sabah olunca geri gidiyor. çok enteresan bi olay

fener yalniz hile yapmakta net bir sekilde. Bunu bizim yönetimler yapsa gramm af etmem ama sahsi görüsüm bu tabiki. böyle seyler ile basari istemem acikcasi...ha transfer konusunda bizim bu yönetim inanilmaz becerekisz o ayri konu yine tabiki de
neden istemiyoruz ki adamlar işi kılıfına uyduruyor ülkede adalet olmadıgını ahlak olmadıgını biliyorlar açık yolları bilip parada var kullanıyorlar ben şahsen kızmıyorum helal olsun diyorum
böyle etik metik gibi laflar norveçte filan geçer bizim ülkede etik ahlak adalet yok efendim ilahi adalet vs şeylere girersen fatih hoca gibi çaresizce 2 oyuncu gelsin diye bakınırsın ki onu yasıyoruz rezil oluyoruz aslında özetle
gemisini yüreten kaptandır bizim gibi ülkelerde bukadar net koçta onu yapıyor itibarını kurtarmak adına herşeyi kılıfına uyduruyor

Manunun açıklamalara Albayrak’tan daha cok inanıyor forum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt