- 8 Temmuz 2015
- 35.820
- 70.671
- 3.893
sırada sen varsın

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sırada sen varsın

O bizim işimiz renkdas burdan Zamalek bascanina bizleri çoç güzel bir şekilde ağırlayan yönetim kurulina teşekkür ederuz bir selam da Fatih hozama inşanna bu sene Calatasaray yine şampiyon olazak İ love you hozam ...Zamelak kardeş kulüp ilan edilmelidir.
@Levent Akgün Abi sana ulaşamıyolarmış![]()
sırada sen varsın![]()
biletleri artık göremediğini söylemişti
lonconun dediklerini en azindan translate edebiliyoruzManunun açıklamalara Albayrak’tan daha cok inanıyor forum![]()
Bir de öyle bir başkan mı var? Yemin ediyorum tam bizlik bir transfer hikayesi.onu diyen hapisteki başkan değil mi?
Allah şifa versin
Evet şuanki yönetim devlet tarafından atanan adamlarmışBir de öyle bir başkan mı var? Yemin ediyorum tam bizlik bir transfer hikayesi.
İstese görür yaanibiletleri artık göremediğini söylemişti
Illahi adalete inana kisiyim acikasi ve bunun en büyük örnekleride kendileri. yillarca hile yaparak basariyi kovalamya calistilar...ne duruma düsütkleri apacik ortada renktasneden istemiyoruz ki adamlar işi kılıfına uyduruyor ülkede adalet olmadıgını ahlak olmadıgını biliyorlar açık yolları bilip parada var kullanıyorlar ben şahsen kızmıyorum helal olsun diyorum
böyle etik metik gibi laflar norveçte filan geçer bizim ülkede etik ahlak adalet yok efendim ilahi adalet vs şeylere girersen fatih hoca gibi çaresizce 2 oyuncu gelsin diye bakınırsın ki onu yasıyoruz rezil oluyoruz aslında özetle
gemisini yüreten kaptandır bizim gibi ülkelerde bukadar net koçta onu yapıyor itibarını kurtarmak adına herşeyi kılıfına uyduruyor