Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ayda Onyekuryu ancak getirebildiler o da kendi becerileri degil Onyekuru nun asiri istegi ve israrindan dolayi. Hala su beceriksizlerden orta saha transfer bekliyoruz.

Allah korusun eldeki tek orta saha Taylan'a birsey olsa kepenkleri kapatacagiz. Artik Apo sahtekari oynar orta sahada.

bu at hırsızları irfanı fenere kaptırırlarsa saglam küfür edebilirim

Allah şifa versin
akcagoz1-001_0.jpg

neden istemiyoruz ki adamlar işi kılıfına uyduruyor ülkede adalet olmadıgını ahlak olmadıgını biliyorlar açık yolları bilip parada var kullanıyorlar ben şahsen kızmıyorum helal olsun diyorum
böyle etik metik gibi laflar norveçte filan geçer bizim ülkede etik ahlak adalet yok efendim ilahi adalet vs şeylere girersen fatih hoca gibi çaresizce 2 oyuncu gelsin diye bakınırsın ki onu yasıyoruz rezil oluyoruz aslında özetle
gemisini yüreten kaptandır bizim gibi ülkelerde bukadar net koçta onu yapıyor itibarını kurtarmak adına herşeyi kılıfına uyduruyor
Illahi adalete inana kisiyim acikasi ve bunun en büyük örnekleride kendileri. yillarca hile yaparak basariyi kovalamya calistilar...ne duruma düsütkleri apacik ortada renktas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt