Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'da arattım bir tane bile bulamadım ben de
Fransızlar hep Türk basını kaynak göstermiş. Bir de Göksel'in açıklamalarını...
fbli sayfalar felan da var aralarında :red: Biz alamasak da Galatasaray'a gitmesin kafasında herhalde kuş beyinliler
Ödleri kopuyor gelecek de başarılı olacak diye.
Her türlü pis bağlantıları sokuyorlar böyle.
Sonra etik diye başımıza kalkıyor Vasat Ali.

Mısır'ın saçma sapan kulübü bile masada bizle kafa yapar hale geldi nereden nereye neyse renkdaşlar umutsuz olmayalım Galatasaray'da transfer bitmez ...

elin mısırlısı için transfer nöbeti bekleten yönetimin ben. herif bir de galatasaray ı istemiyormuş sen kim köpeksin diyemiyor musunuz şu kulübü soktukları hale bak. resmen vakit geçirip kimseyi almamak için itibarını düşürdüler takımın.

10k mesajım yaklaşıyor .
Dileyebilecegim tek dilek yonetimin defolmasi olacak gibi :crushed:

renktaşlar kendimizi boşa üzmeyelim bu becereksiz yönetim yüzünden. Bunlar oyuncu bize gelmeyi istemedikten sonra kimseyi alamaz. O kadar yeteneksiz ve gereksizler

Psikolojik olarak bu olanları kaldırmak zor teknik heyet için.

Umarım en azından Avrupa vizesi alınır. Şampiyonluk ihtimali bitmiştir.
Verilen listeden kimseyi alamıyorlar,ondan sonra son gün menajerlerin kucağına oturuyorlar.Gelen adam leş çıkıncada hoca aldırdı oluyor .Adamın listesinde hep en son sıra adamı alırsan yada listede olmayan menajer transferi yaparsan takım bu kadar olur.

gördügüm kadariyla gecede bir gelisme olmamis aksine olumsuz yönde ilerliyor bu muhammed isi.

forveti gectim ondan daha önemli olan orta saha transferini bile yapamadilar.

kendimi zor tutuyorum

Yönetimin kara listesi

anthony-modeste-koln_1xeuz0wk9sgg51x2se8i5w7rao.jpg
fdef6018603a45ed8e5ed3e5ab94e7c5.jpg

0x0-son-dakika-galatasaray-ile-anlastigi-iddia-edilmisti-iste-mostafa-mohamedin-yeni-takimi-16...jpg

Yetersiz olduklarını bildiklerimizden gereksiz hamleler gormemek umuduyla.
Forvet alamiyorlarsa da sag bek, Orta Saha gibi hamleler yapilsa bari.

Bari Mohamed ve Yedlin aciklansa, orta saha alacaklarini zannetmiyorum artik cunku Seri de Fransa'ya gitmis. Irfan transferi de olmaz bu saatten sonra.

Bari Mohamed ve Yedlin aciklansa, orta saha alacaklarini zannetmiyorum artik cunku Seri de Fransa'ya gitmis. Irfan transferi de olmaz bu saatten sonra.
Mohammed'i cezalandıracaklarmış üstat. Takımında kaldı diyorlar
Gerçi sağları solları belli olmuyor bunların. Kendi kendilerini yalanlıyorlar devamlı

Rıdvan Marsilya yalanı attı ortaya , ne dış basında haber var ne de başka yerde.
Şimdi de Gökselin ağzında Marsilya.
Hayırlı işler , hepsi aynı yolun yolcusu.
Adamların başkanı basina aciklama yapiyor. Bizim yönetim Irfan icin su kadar teklif ettik, kabul edilirse alırız, teklif ettigimiz rakamın üzerine cikmayacagiz diye açıklama yapmaktan bile aciz.

Mohammed'i cezalandıracaklarmış üstat. Takımında kaldı diyorlar
Gerçi sağları solları belli olmuyor bunların. Kendi kendilerini yalanlıyorlar devamlı
Oradaki haberleri artik ciddiye almiyorum cunku dedigin gibi, her saat baska bir haber cikiyor ortaya. Sanirim Fotomac'in yan subesi Misir'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt