Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9F013AC2-E772-4D10-B8A4-A777FB99D8FA.webp

Adam haklı beyler Galatasaray'da transfer bitmez. Görüldüğü gibi hiçbiri bitmiyor.😅

Iyi ki bi kalktim:
Mo iptal
Irfan iptal
Yedlin ingilterede uzatiyor

birakin ya aciklayin bitirdik diye max youssouf gelir diye

fatih hoca özellikle irfan icin üzülecek bence iyi yerli yok adamın elınde dogru duzgun
adam akıllı yönetim olsaydı cok rahat alırdı şu irfanı resmen zorla feneride işin içine soktular
irfan nekadar sözünde duracak merak ediyorum

Bence mesele İrfan değildi orada, "Ben istiyorum bunlar almıyorlar." mesajını vermekti.

Yoksa bu yönetim Coulibaly'i de alamadı yazın, beceriksizler işte.

Açıkçası şu olanlardan sonra hala pişkin pişkin yöneticiliğe devam etmeleri tam bir facia.

Verilen listeden kimseyi alamıyorlar,ondan sonra son gün menajerlerin kucağına oturuyorlar.Gelen adam leş çıkıncada hoca aldırdı oluyor .Adamın listesinde hep en son sıra adamı alırsan yada listede olmayan menajer transferi yaparsan takım bu kadar olur.

Menajer aracılığıyla almadıkları sadece Türkiye içi oyuncular var zaten, anca onu beceriyorlar o yüzden midir bilmiyorum sürekli iç piyasaya yöneldiler bu zamana kadar.

Herkes Falcao'nun geldiği döneme iyi diyor ki kesinlikle iyi değildi. İlk maçlara 3 ay satmaya çalıştığımız Diagne ile çıktık, Falcao son gün geldi, Lemina, Andone son gün geldi ki ikisi de menajer önerisiydi. Ondan önce gelenler de hep kiralıktı zaten, takımlarının düşünmediği oyuncuları yüksek maaşlarla kiraladık.

Yedlin podolski Pato yapalım bari belki tutarlar da ümitleniriz

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Belhanda Emre
Pato Podolski Onyekuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt