Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel irfan için gerçekten kaç istiyor merak ettim gerçekten 10milyonda diretirse onlarda çekilir zaten onların esas amacı biz almayalim

Beyler bugün nolcak diyim:
Irfan zu fb
Mo zu ASSE / Zamalek
Youssouf zu GS
Yedlin newcastle kalir

fener maregayla anlaşmış , geriye sadece maregaya haber vermek kalmış diye duydum

Sağlam bir büyücü kanalı olan varsa para toplayalım gidelim fener kadıköyü 20 sene götürdü şikeyle bizde 1 sezon idare ederiz. ateyiz bir arkadaş varsa işlemleri o yürütsün ben korkarım büyüden

Bu Mostafa Mohamed'in teknik özelliklerini oyunculuğunu falan hiç bilmiyorum açıkçası, belki çok iyi oyuncudur ve büyük star olacaktır bilemem ama bildiğim bir şey varsa karakteri 5 para etmez bir adam. Bu adam için yanıp yakılmaya, kapısında yatmaya falan hiç gerek yok. Sen profesyonel oyuncusun antrenmana çıkmamak ne demek? Ayrıca attığı tekme yüzünden 4 maç ceza almış bir adam. Diyelim bize gelse aynı hareketi yapsa bizdeki TFF Kurullar vs adamın futbol kariyerini bitirir.

Daha önce de söyledim, adamın transfer edilememesinde problem yok böyle şeyler olabilir illaki her takımda. Ancak başka alternatifinin olmaması, 1 aydır sadece bir isme yoğunlaşılmış olması sıkıntı. Dünyada (özellikle şu pandemi döneminde) 5 milyon Euro para verip alabileceğin 20-26 yaş arası istediğin özelliklere uygun 1 (bir) tane mi forvet var Allah aşkına.

Bence bu dönemde yönetim transfer falan yapmasın. (Zaten yapamıyorlar.) Mayısta yeni gelecek yönetimle yeni bir oluşum içine gireriz. Biz transferlerden çok yeni gelecek yönetiminin kim veya kimler olduğunu konuşmalıyız zannımca...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arapların %90u böyle örnek belhanda Feghouli

ağzına kürekle vur,gif yaptım nasıl,kız içerir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt