Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Başta Galatasaray düşmanı birileri olsa bu yönetim kadar zarar veremezdi . BAL liginden takım yönetemeyecek adamlara Koskoca Galatasaray ı emanet edersen böyle olur .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama için böyle bir şey yoktur umarım büyük salaklık olur yönetim kendini aşar işbilmezlikteBenim bildiğim diagne wba - 1.8 euro kiralama, 1 milyon 100 bin euro maaş bizden ödenecek.
Luyindama everton-1 milyon kiralama 7,5 opsiyon
Rest çekmişler ASSE'ye kesinlikle satmayacağız ya kulüpte kalırsın yada anlaştığımız takıma gidersin diye sanırım. O yüzden gelebilir oyuncu ama bence olmayacak nu transferBasin sözcüsüymps issam salek. Adam ASSE diyor nasil gelsin
Gelse bile tutmaz galiba istemeyerek diye . Ya da 2. Onyekuru / Denayer olurRest çekmişler ASSE'ye kesinlikle satmayacağız ya kulüpte kalırsın yada anlaştığımız takıma gidersin diye sanırım. O yüzden gelebilir oyuncu ama bence olmayacak nu transfer
![]()
:crushed:
Aynen oyle
Ustat sen neden ali yavuzun ustu cizilmis haberin var mi
Bir macta son dakika/saniyelerde oyuna sokacaklarmis. Hazirlanirken uyuşuk davranmis biraz. Terim tamam otur yerine girmiyorsun falan demis![]()
musap renktaş bu dönem çok formsuzsun açtığın kırmızıların sonucunda olumlu bir şey hatırlamıyorum.Dün basimin etini yediniz kirmizi nerde diye. Alin 4 tane
Bu yönetim de napayim... resmen nefret yönetimi. Gecen yaz ne güzeldi falcao lemina andone felan kirmizilar tutmustumusap renktaş bu dönem çok formsuzsun açtığın kırmızıların sonucunda olumlu bir şey hatırlamıyorum.
Kerem nereye gidiyormusDar kadro var bir de sekidika + Kerem + Diagne da gidiyorlar. AYK da gitti
EEEEEEE!? Bunlar terimi yollamak icin random yapiyorlae