Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başta Galatasaray düşmanı birileri olsa bu yönetim kadar zarar veremezdi . BAL liginden takım yönetemeyecek adamlara Koskoca Galatasaray ı emanet edersen böyle olur .

bC0SlWS.png

:crushed:

Rest çekmişler ASSE'ye kesinlikle satmayacağız ya kulüpte kalırsın yada anlaştığımız takıma gidersin diye sanırım. O yüzden gelebilir oyuncu ama bence olmayacak nu transfer
Gelse bile tutmaz galiba istemeyerek diye . Ya da 2. Onyekuru / Denayer olur

Konya’dan , Malatya dan oyuncu iste sana gunahini vermez , Sen onlara bedavaya oyuncu vermeye devam et

Aynen oyle

Ustat sen neden ali yavuzun ustu cizilmis haberin var mi

Bir macta son dakika/saniyelerde oyuna sokacaklarmis. Hazirlanirken uyuşuk davranmis biraz. Terim tamam otur yerine girmiyorsun falan demis😂😂😂

her haltin fetoye bağlanmasına döndü olay bizde de yönetim berbat diye her hata onların oluyor.. adamın elinde epi topu 2 tane hızlı oyuncusu var kerem ve jesse toplasan 1 er maç süresi bile vermemiş habire manevi evlatlarına sarılmış

Menajer D’Avila nun katalogu nereye gitti , masanın üzerindeydi

Savaş Çorlu: Diagne ve Luyindama kiralık konusunda çok bir sıkı çalışma ve hazırlık var kulüpte.İkisi de GİTTİ gidiyor. İrfanCan transferi için yönetim yeni bir teklife hazırlanıyor
Saint Étienne Zamelak'a son teklifi 5 milyon dolar peşin sonraki satıştan %20pay. Gs'da yeni teklifi hazırlıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında sakatlanmayan bir falcaomuz olsa. ne mustafası ne diagnesi ne başka birisi. ölüsü bile kaç gol attı. Ama gel görki monocada hiç maç kaçırmayan adam bizde habire sakat. Şansızlıkta var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt