Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay zamalek ine yaa vallaha yıldık yaa. Bu sekidikayi niye gönderiyoruz arkadaş çocuk iyi oynamaya başlamıştı.

İrfan bugün sonuçlanmaz bence, 6 milyon %50 pay artı bir futbolcu teklif etmişiz. Futbolcu büyük ihtimalle genç ama sonraki satışından bizde yüzde elli istemişiz. Ctesi pazara kadar uzatıp en fazla verene satacaklar. Fener 4,5 artı deniz türüç artı serdar aziz veriyor. Hatta isterseniz sene sonuna kadar sizde kalsın 4 e düşürelim diyor.
Marsilya pay vermek istemiyor 6 milyon veriyor.
Mohamed işi olumsuz değil yine yolunmaya çalışıyoruz. El altından para koparmak isteyenler var. Bence 2 milyon euro artı 5-6 milyon euro ile ctesi iner İstanbula.
Ligden sürpriz kanat oyuncusu halil, hoca gecen sene de istedi. Ozornwafor kiralık +750 bin euro gibi bir paraya bitirmek istiyoruz. Ndayishimiye de bedelsiz kirlaık sene somu zorunlu 1 miöyon euro artı %20 istiyoruz

Ben şöyle duydum.
Galatasaray Mohammedle anlaşmak üzere tekrar üstüne basa basa söylüyorum Ndayishimiyeyi kiralayabilir İrfancan persembeden önce aciklanmaz ama İrfan Galatasaray'ın kaptanı olacak..Ayriyetten Halil bitti Halil Galatasaray'ın futbolcusu

Biraz sakin olun lutfen, yine orda burda kufurlu mesajlar goruyorum. Bundan sonra bu konuda kufur edeni en az transfer donemin sonuna kadar atacagiz haberiniz olsun.

QOYB1dj0_400x400.jpg

Herkes saint ettiene derken Barakat kardesimiz Galatasaray‘a gidecek diyordu, dun geri vites yapmadi sozumun arkadasindayim dedi kral

Biraz sakin olun lutfen, yine orda burda kufurlu mesajlar goruyorum. Bundan sonra bu konuda kufur edeni en az transfer donemin sonuna kadar atacagiz haberiniz olsun.
Camiaya küfredene uyarı verilmez direk ceza verilir. Camia şahıslardan bağımsızdır. Biz renklere gönül verenler isek camiaya laf ettirmeyiz!!!!!

Icimizi dökmek icin bir yarim saat izin vericeklermi @modlar acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt