Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Bu sefer tamam gibi.
Diagne ne de gitti gidiyor. Büyük ihtimalle aldık.
Diagne ne de gitti gidiyor. Büyük ihtimalle aldık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan bugün sonuçlanmaz bence, 6 milyon %50 pay artı bir futbolcu teklif etmişiz. Futbolcu büyük ihtimalle genç ama sonraki satışından bizde yüzde elli istemişiz. Ctesi pazara kadar uzatıp en fazla verene satacaklar. Fener 4,5 artı deniz türüç artı serdar aziz veriyor. Hatta isterseniz sene sonuna kadar sizde kalsın 4 e düşürelim diyor.
Marsilya pay vermek istemiyor 6 milyon veriyor.
Mohamed işi olumsuz değil yine yolunmaya çalışıyoruz. El altından para koparmak isteyenler var. Bence 2 milyon euro artı 5-6 milyon euro ile ctesi iner İstanbula.
Ligden sürpriz kanat oyuncusu halil, hoca gecen sene de istedi. Ozornwafor kiralık +750 bin euro gibi bir paraya bitirmek istiyoruz. Ndayishimiye de bedelsiz kirlaık sene somu zorunlu 1 miöyon euro artı %20 istiyoruz
Ben yavaş yavaş Apo ya sövmeye başlıyorum. Şurada transfer döneminin bitmesine fazla kalmadı.
Kaynak DHA Fransa basınında böyle haber yok Lepique gibi gazetede haber yok Marsilya olayı şeytan Rıdvanın fiyat artırma şeytanlığı
Kesin mi atalım mı narayiGeldi beyler, valla geldi.
Gelsinde görsün nasıl bir camiaya geldiğini.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Camiaya küfredene uyarı verilmez direk ceza verilir. Camia şahıslardan bağımsızdır. Biz renklere gönül verenler isek camiaya laf ettirmeyiz!!!!!Biraz sakin olun lutfen, yine orda burda kufurlu mesajlar goruyorum. Bundan sonra bu konuda kufur edeni en az transfer donemin sonuna kadar atacagiz haberiniz olsun.
At gitsin renktaş, geldi, buradan geri dönüş yok.Kesin mi atalım mı narayi
Yanılmadım şeytan Rıdvanın planı suya düştü
![]()
Herkes saint ettiene derken Barak kardesimiz Galatasaray‘a gidecek diyordu, dun geri vites yapmadi sozumun arkadasindaydim dedi kral