Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bullshit, 300 milyon avro borcu olan kulub nasil borcu yok belgesi alsin ? :D

Ya yemin ediyorum , bu basın şu haberleri tuvalette yapıyordur. Dur bugün ne sıksam da gazeteye yazı versem ve ekmek parası kazansam. Öyle bir şey olsa bile bunu yapabilecek bir baba Yiğit yok Türkiye'de . Federasyonu topa tutar taraftarlar. Doğal olarak çekinir federasyon . Ne değişik haberler çıkıyor son zamanlarda .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mexes'den bize hayir gelmez, neden devamli yasi gecmis ezik adamlari alma derdindesiniz?

Neden hayır gelmesin

Yıllardır üst seviyede oynamış lider stoper

Muazzam değil ama kısa vaade'de iş yapar Denayerin yanında

Tabi Caceres ve Nkoulou gibi daha iyi oyuncular var ama yönetim almaya becerebilir mi? Ağır şüphelerim var

O borc olayi sgk ve vergi dairesi yalniz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse bu donemi de transfersizlikle atlattik sukurler olsun. Buyuk ihtimal donku da sezon sonuna kadar oynatamayiz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tez vakitte göndersinler şunu da . Emre Çolak'tan hiç haz almam ama bundan iki kat iyi oyuncu . O gideceğine ilk bu gitsin . Çakma james Rodrigez .

Katilmiyorum, ayni düsünceyle Bruma da Telles de begenilmedi onlari belki de elimizden kacirdik.

Jose yarim sene ancak bizde ve ilk maclarda da gayet güzel oynuyordu. Üc mactir rezalet ama potansiyel var. 1 milyonun altinda maas aliyor, bonservis ödemedik yani fazla zarari da yok.

adnan polatın klübe verdiği en büyük katkı olur transfer yapamazsak , hatta bunun üzerine denizli istifa etsin

Katilmiyorum, ayni düsünceyle Bruma da Telles de begenilmedi onlari belki de elimizden kacirdik.

Jose yarim sene ancak bizde ve ilk maclarda da gayet güzel oynuyordu. Üc mactir rezalet ama potansiyel var. 1 milyonun altinda maas aliyor, bonservis ödemedik yani fazla zarari da yok.

Yok maliyet konusunda haklısın kardeşim ama Bruma ile Telles'i hep savunanların başında geldim , bir ışık gördüm ama bu adamda hiç göremedim. Seni kırmayalım hadi yedekte senin için dursun , zaten oynayacağı yok . :)

Oussama Tannane ‏@tannane11 ESTAMBUL #tannane #11
CX36DXeUEAAi3Fq.jpg

Aldık bunu galiba

İstanbuldan foto atmış

Tam Bağcılar torbacısına benziyor..

Tannane hesabi feyik dir

allah askina adam kisa kollu ile resim cekinmis allah bilir nezamanin resmidir o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt