- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
31 aralıkta açılmış bir hesap tam bir faik hesapTannane Twitter kullanmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
31 aralıkta açılmış bir hesap tam bir faik hesapTannane Twitter kullanmiyor
Uzun uzun yazmıştım elektrik gitti tekrar uğraşamam özet geçeyim.Sen anlama güçlüğü çekiyorsun sanırım mevcut piyasa sen ve senin gibi oyuncunun arkasında durmaktansa adamı gömen taraftarın ve medyanın olduğu bi takım için Melo en üst sınırdır , mevcut şartlarda daha iyisini alamazsın , genç tanınmamış oyuncu alıp geliştiremezsin , tanınmış oyuncu alıpda geliştiremezsin , hazır şartlarda en büyük katkıyı vericek adamdı Melo , De Jongu free alsan daha iyisini verirmi tartısılır
İskoçya/Arjantin liginde ne kadar adam bulursa doldurur takıma.Utkucani kovup ali eceyi getirsek basa 10 seneye barcelonayla yaririsiz
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tyrion lannisterda olabilir@Serkan Şafak yapmıştır

Arkadiusz Milik est la priorité de Galatasaray pour renforcer son attaque cet hiver (6.5 M€ évoqués) #mercato
Doğuştan futbolcu olayı var ki bu arda da mevcut. Simone sokak futbolcusu diye tarif etmişti ardayı zaten.Genç bir futbolcuyu alıp geliştirmek potansiyelinin üstüne çıkmasını sağlamak sadece ondan beklenilerek yapılamaz. Bunun için yeterince iyi bir ekibin olması lazım işin içine bilimin girmesi lazım. Misal spor akademisinden her sene binlerce insan mezun oluyor. Bu adamların tek yapacağı beden eğitimi öğretmeni olmak değildir herhalde. İşin sonunda her şey eğitim sisteminin kalitesine geliyor. Neyse konuyu dağıtmamak adına dalmayayım bu meseleye. Scouting önemli bir hadise ama bizde o futbolcuyu parlatacak bir yapı yok. Ben Arda'ya şaşırıyorum doğrusu nasıl oldu diye. Ayrıca fm oyununun kullandığı scouting sistemi senden iyiyse yararlanman lazım. Küçümsemek bizim gibi memlekette yaşayan insanlara has bir durum.
FM altyapısındaki scout çalışması çoğu major lig takımlarında yok. Ronaldo, Mesai, Suarez, Neymar gibi oyuncular hep wonderkid olarak çıktı oyunda zaten. Hatta en basitinden yeni gündeme gelen Foket de benim 2-3 yıldır FM de çok sevdiğim adamlardanBen Fm veya Fifa oynayan biri değilim. Ancak bir oyun yapılırken mutlaka scoutinglerin verilerinden yararlanıyor olmaları lazım. Bu adamların işi gözlem yapmak bir futbolcuyu tasarlarken yaptıklarını izlemeden bir şey ortaya koymak saçma olur. Evet buna dayanarak transfer politikası belirlenmez ama işin içinde ciddi bir çalışma var bunu görmek lazım.
gidiyorummm gözlerim yaşlııı bu da yalan olduJunior edmilson @edmilson_ho 6 dk.6 dakika önce
Mon cœur a choisi ce sera le standard.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Utkucan Allah Belanı versin mal
Sigorta şirketinin 25m avrosu yanmişSerkan Şafak yapmıştır
Junior edmilson @edmilson_ho 6 dk.6 dakika önce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne diyor?
kalbim standart ı seçti demişJunior edmilson @edmilson_ho 6 dk.6 dakika önce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()