Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Statistic1905 Sıcak Gelişme | Ryan Donk Galatasaray 'dan maç başı ücret almayacak. Yıllık garanti ücreti yaklaşık 1.8 M € olacak. (FutbolArena)

Maç başı 10.000'den oynasaydı senede 40 maç ortalama 400.000 yapardı 1.400.000 cıvarı para makul bence.

Neresi makul arkadaşlar yapmayın matematik mi bilmiyorsunuz anlamıyorum. Kim Donk'a 1.8 milyon euro verir yahu? Hadi büyük bir yıldız getirirsin de maddi fedakarlık yaparsın anlarım da Donk'a 1 milyon veriyorum desen hayır mı diyecek? Donk kim?

Bu Donk hiyari Kasimpasa da ne kadar aliyordu bilen var mi?

Ben hem 800 bin hem de 1,2 Milyon diye okumustum hangisi dogru.

800 bin!!

Oyle demeyin bakin meloyu 3.5 a sattik ilk yari havlu attik !! Bakti gerizekali takim bitti , simdi Donku aman alalim dedi. Bonservis 2.5 milyon!!! Maas 1.8 milyon!!!

@Statistic1905 Sıcak Gelişme | Ryan Donk Galatasaray 'dan maç başı ücret almayacak. Yıllık garanti ücreti yaklaşık 1.8 M € olacak. (FutbolArena)

Maç başı 10.000'den oynasaydı senede 40 maç ortalama 400.000 yapardı 1.400.000 cıvarı para makul bence.

Böyle hesap mı olur :red:

elin donkuna 1.8m avro vermek rezilliktir

en fazla 1m-1.2m avro kazanmayi hak eden bir oyuncu kendisi

Belçika’da sağ bek Munier, Hollanda’da Tannane, Rhjin ve Hassani gibi futbolcularla ilgilenen Galatasaray

https://www.transfermarkt.com.tr/iliass-bel-hassani/profil/spieler/160431

https://www.youtube.com/watch?v=o5NARRzJJU0

Bu nerden çıktı şuan? Tannane değil de bu tam Amrabat

Bu çocuğa karşı oynamıştım B1 seviyesinde o zaman Sparta Rotterdam da oynuyor du, öyle bir maç çıkarmıştı ki ağzımız açık bunu izliyorduk sahada dolaşa dolaşa :)

1,8 ne lan??

Para yok FFP diye aglayip duruyor serefsizler adam akilli oyuncu isteyince. Sonra böyle dandik Süperlig de öne cikan topculara milyoncuklar verirken sorun yok.

5 ay kontrati kalmis adama gercekten bu rakamlari veriyorlarsa ben onlarin kalibina tüküreyim HAINLER.

1.8 milyon euro 2016 yılının kulüp içindeki açlık sınırı demek ki.

Bu kulüpler yayın geliri hariç TL cinsinden gelir elde ediyor. Euro 3.20. 1.8 milyon euro saçma sapan bir adama yani 6-6.5 milyon lira.

Beynini SEVDİĞİMİN yöneticileri.. Babanızın parasını mı dağıtıyorsunuz lan ?

Ulen Donk'a yıllık 1.8 vermek nedir ultra süper zekalılar ...

Maç başını yüksek tut yıllık ver 750 bin euro oynarsa oynasın oynamazsa defolsun gitsin..

Salak salak aptalca hareket yapıyorlar ondan sonra da FFP diyorsunuz..

Bakın UEFA'nın yerinde ben olayım 10 yıl ceza veririm acaba Evrimleşip te bu asalaklar beynini kullanır hale gelir mi diye..

Yuh arkadaş yuhhhhhh günden güne Galatasarayımızı batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar..

Ünal Aysal seni çok severdik ama selçuk ve burak a yaptığın 5 er yıllık anlaşmalarla bizim ağ..mıza s..tın

Son düzenleme:
S. El Shaarawy bologna ya gidecek mis biz kiralayalim ya la

Envoyé de mon Sony Z3

yeni kararım,çocuğumu top tepici yapacağım,bu ne lan milyon milyon yüzbinler küsürat

Ben Damiao veya İmmobile olsam Donk'a 1.8 verildiğini duyunca yıllığa 2.5M pazarlıktan başlarım en düşük

Neresi makul arkadaşlar yapmayın matematik mi bilmiyorsunuz anlamıyorum. Kim Donk'a 1.8 milyon euro verir yahu? Hadi büyük bir yıldız getirirsin de maddi fedakarlık yaparsın anlarım da Donk'a 1 milyon veriyorum desen hayır mı diyecek? Donk kim?

Ulen adam zaten Kasımpaşa'da 1.2 alıyodu maç başı hariç orda alıyodur 1.6 bizde alıcak tabi 1.8

Avrupa'dan Tr'ye gelirken adamlar daha ilk konustukları şey ben nekadar kazancam çokmu 0.2 milyon fazla almış adam gibi adam topunu oynuyacak.
Sabrinin 1.8 umutun 1.8 tarigin 1.4 aldığı takımda Donk'da maç başı almadan yıllık 1.8 alıcak çokmu ayıp be size

Yalniz Kasimpasa bu paraya birakiyorsa Donk'u gercekten kendi tarihinin en kârli isini yapmis olur.

Zaten bizden baska gerizekali 2,5 bonservis vermezdi. Mal mal heriflere o kadar para ver sonra Maxi'ye Gomez'e gelince yok FFP yok parasi fazla diye aglayip dur.

Ulan Allah sizin bin belanizi versin hainler. Yazin da ayni pisligi Sabri ile, Melo ile falan yaptiniz. Yatacak yeriniz yok serefsizler.

United Mane ye 85
City Sane ye 55 milyon euro vermiş

Envoyé de mon Sony Z3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt