Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beynini SEVDİĞİMİN yöneticileri.. Babanızın parasını mı dağıtıyorsunuz lan ?

Ulen Donk'a yıllık 1.8 vermek nedir ultra süper zekalılar ...

Maç başını yüksek tut yıllık ver 750 bin euro oynarsa oynasın oynamazsa defolsun gitsin..

Salak salak aptalca hareket yapıyorlar ondan sonra da FFP diyorsunuz..

Bakın UEFA'nın yerinde ben olayım 10 yıl ceza veririm acaba Evrimleşip te bu asalaklar beynini kullanır hale gelir mi diye..

Yuh arkadaş yuhhhhhh günden güne Galatasarayımızı batırmak için ellerinden geleni yapıyorlar..

Ünal Aysal seni çok severdik ama selçuk ve burak a yaptığın 5 er yıllık anlaşmalarla bizim ağ..mıza s..tın

1.5 -2 milyona Donk gibi sağlam topçu bulursan hemde ucuzuna klübe söylede alsınlar madem

Yıllık ücretten ziyade 2.5 milyon euro bonservis nedir? 6 ay sonra serbest kalacak bu adam, ver Umutu üstüne ben para vermem de hadi ver 500 bin euro, kabul etmezlerse alma adam mı yok ulan dünyada

İngiltere'de Donk'un aldığı parayı alabilmek için yıllığınızın 6 milyon euro olması gerek vergi kesintisinden sonra elinize de Donk'un aldığı para geçer...

Bu kadar aptallık olmaz.. Burak'ın Yasin'in aldığı paraların çeyreğini Avrupada vermezler..

Ulen adam zaten Kasımpaşa'da 1.2 alıyodu maç başı hariç orda alıyodur 1.6 bizde alıcak tabi 1.8

Avrupa'dan Tr'ye gelirken adamlar daha ilk konustukları şey ben nekadar kazancam çokmu 0.2 milyon fazla almış adam gibi adam topunu oynuyacak.
Sabrinin 1.8 umutun 1.8 tarigin 1.4 aldığı takımda Donk'da maç başı almadan yıllık 1.8 alıcak çokmu ayıp be size

Sabri'nin, kariyeriyle Donk'tan az almaması normal ama ikisinin de alacağı max. para 800 bin, 1 milyon.

Fazlası hırsızlıktır ki kulübü yıllardır hırsızlar yönetiyor zaten.

demekki Dursun baskanimiz para bulmus bombalar yolda

:gsbayrak:

cart curt ediyoruz da donk kasımpaşaya ne kadara gitti ki.3,5 milyon okudum bir yerde

Profesyonel futbolcumuz Serdar Gürler ile Kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi,

karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

TS

Mersin İdman Yurdu, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

elin donkuna 1.8m avro vermek rezilliktir

en fazla 1m-1.2m avro kazanmayi hak eden bir oyuncu kendisi
yalniz donk mac basi almayacagi icin o kadarda abartili degil,tarik-sabri-umut-hamit- gibi faydasiz ve gereksiz oyunculardan cok daha az aliyor birde ben sahada ne verdigine bakarim misal melo,muslera,sneijder.podolski nin aldigi aldigi ücretleri hic konusmuyoruz sebebi adamlar kurusuna kadar hakkediyor,bir bakmisiz donk taraftarin sevgisini kazanmis dedigim gibi su halde macbaslarini falanda hesaba katarsak takimda en cok kazanan 15 oyuncu arasina bile giremiyor... ben yalniz 6 ay sonra sözlesmesi biten bir oyuncuya ödenen bonservise kafayi takarim,bu bonservis donkuda taraftarin önünen atmaktir,tipki bruma ve amrabatda oldugu gibi bklenti yapiyor taraftarda..

Son düzenleme:
Donk için yüksek ücret 1.8 m €

Bir türlü makul ücretlere sözleşme yapmayı beceremediler gitti :)

Donk sezon sonu gelse ne kaybedecektik?

Sözleşmesi biteceğine göre bonservisi taş çatlasa 1 m falan eder.

Maaşı da yine o kadar verirsin birkaç ay idare eder sonra rotasyonda kullanırsın.

Ha bu demek değil ki Donk kötü oyuncu, katkı vermez falan... Lig şartlarında iyi kötü oynar. Ama orta ve uzun vadeli bir planlamada GS için çok daha iyi alternatifler var.

Bu kadar saçma paralar ödeyip onun da önünü kapatıyorlar.

Ceza yolda o yuzden sag sola saldiriyorlar yani kimi alirsak kar mantigi ile yola ciktik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt