Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar Galatasaray'in parasini ne kadar kolay harciyor, kendi paralari olsa 1milyon bile vermezlerdi, inshallah bize yasatiklarinizi sizde yasarsiniz, sirketleriniz batar coplukte hayatinizi sonlandirirsiniz.

CX9qQXMVAAEoaBA.png
O degilde, yakismis renkler

Forma yakışmış aslan parcasına.
bide kocaman dumankaya yazmasa.

ulan dursun gittin konut karşılığında sponsor aldın göğüse.

Ya arkadaşlar abartmayın 2.5 u hakedicek gibi oynadığı sürece hiçbir sorun yok bu kadar asıp kesmeyelim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2,5 cok ya vermezler diyen arkadaslari piste alalim.

Hirsizlar is basinda.

Ulan kızıyoruz falan da bir transfer haberi günü mutlu geçirmemizi sağlıyor bee..

Genç stoper önermeyin yok bi iki sene altyapılarda dursun falan bu ligde tutunamıyor sonu Koray dan falan farklı olmaz.
Tannane falan da Atalantaya gider ordan kendini geliştirirse Juveye falan gider 27-28 lerde Zaza gibi isteriz kiralamak için müstehak olur bize de

rdaş türk futbolu ve yöneticileri seni beni bizi iyice umutsuz yapmış. her genç futbolcu koray tarık gibi başarısız mı olacak. dormunt ve 1860 münih salaklar mıydı ki koray ile tarık'ı türk futbolunun içine attılar. 2 tane bol beleş adam yeni transfer edilecek futbolculara örnek teşkil etmez. bu bu dönem olmaz, sonraki transfer dönemlerinde değişebilir.

Bu adamın normal bonservisi 7M mi? Yıllık ücreti uygun sadece

2016 zamlarla geldi malum Kasımpaşa karin ilk tanesini görünce domatese bibere zami cakan pazarcı gibi çaktı

2mln daha ver mendy i al 10 yıl ön libero sıkıntısı çekmeyelim çok saçma hareketler çok

Bu 2.5m€'dan taş çatlasa 1-1.5m€'su Kasımpaşa'ya gitmiştir. Kalan kısmı aracılara ve Point Hotel asansör bakım masraflarına gitmiştir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2.5milyon ciddi bir rakam 3.5milyona meloyu satmak saşmaydı ama katkı yapıcaktır Donk bence

Lan tamam al bu oyuncuyu onu geçtim niye sene sonu bedava olarak almıyoruz da salak gibi 2,5 m € veriyoruz

Zaten yarıştan koptuk olan oldu imzala şimdi 6 ay sonra bedavaya al işte ne gerek var şimdi bu kadar para vermeye

Salak salak iş yapıyorlar ondan sonra para yok diye ağlıyorlar anlamadım ben bu işi

Demek ki bu adamin daha 2 sene falan kontrati olsa bizimkiler 5-6 Milyon verecekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt