Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rdaş türk futbolu ve yöneticileri seni beni bizi iyice umutsuz yapmış. her genç futbolcu koray tarık gibi başarısız mı olacak. dormunt ve 1860 münih salaklar mıydı ki koray ile tarık'ı türk futbolunun içine attılar. 2 tane bol beleş adam yeni transfer edilecek futbolculara örnek teşkil etmez. bu bu dönem olmaz, sonraki transfer dönemlerinde değişebilir.

şu ülkede tutunan 1 genç yabancı stoper hatırlıyomusun son 10 senede?

20. Hafta dan sonra yuhlanmaya başlar bize dünyanın kralini getir td olarak bu takimi bi b.k yapamaz umut selcuk emre burak yasin jem tarik birlo chedhu olcan daha bir sürü oyuncu var bunlar oldugunu surece dunyanin en iyi td sini getir oda bise yapamaz onun icin bizim komple bir revizyona ihtiyacimiz olucak onuda sezon sonu yapabiliriz ins dursun paralari car cur etmez bunlari yollamasi lazim cunku bazi kişiler gruplasma yapiyolar gondericen bu haysiyetsizleri

Sezon başında Beleş embiya yerine yerine sen kalk devre arası 30 yaşındaki sene sonunda sözleşmesi bitecek olan genç yetenek donk'a 2,5 m ver. Valla bravo..

Pişman olacaksınız Donk söylemleri için. Çağ atlatacak kara oğlan orta sahaya.

Donk a ödenen bonservis 2.5 milyon + 450 bin euro.

Şu saatten sonra istenilen her adamı almak zorundalar parayı bahane etmeden sözleşmesi biten adama 2.5 verdiysen Wielede vericeksin Carilloya da

CX9ssaKW8AEzGe2.jpg

seve seve verecekler o parayı carriloya,van der wiele

Simdi sira geldi van Rhijn cöpüne.

kardeşim neden böyle bu bizim forum ahalisi illa pesimist bir hava estiricek Donk çok iyi oyuncu bence ortasahaya şarttı böyle bir adam

Kasimpasaya ödenen miktar yaklasik 3.000.000 EUR.

net 2.500.000 Euro diyor, yani vergi yok bunun icinde.

Vay arkadas melodan gelen parayi donk transferine gömdüler, hemde 6 ay sonra serbest kalacak oyuncu icin.

Hacı seni koysak orta alana sen de çağ atlatırsın. Takımın durumu ortada, bunun için 30 yaşında kasımpaşa yıldızı genç donk'u alamaya gerek yoktu. Bu tamamen medya köklemesi.

Ben zamaninda bizim ligimizden oyuncu fln alinmasin diye tonca konular actim. Donk'u da pek tutmam ama ilk kez olumlu bakiyorum, nedenini bilmiyorum. Abartildigini düsünüyorum ama nedsense kanim fena isindi.

Ne yakimis lan forma.. Fena.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt