Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz bayan taraftarlarımıza karşı saygılı olun beyler

Benimde çok dikkatimi çekiyor bu durum

aydin bu konularda pek dikkatlidir

almanci arkadaslar kitabimi okumadan bir daha foruma girmeyin

urun_95712.jpg

arkadaşlar şu metni ingilizceye çevirecek bi delikanlı varmı :D çok makbule geçer

Emir Sato Hayri Cund
Bu çalışmada, iş sağlığı ve güvenliği kavramı, iş sağlığı ve güvenli tarihçesi,gelişim aşamaları, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kurum ve kuruluşlar ve yönetim sistemleri hakkında inceleme yapılacaktır. Bununla birlikte iş sağlığıve güvenliği açısından tehlikeli kimyasal maddelerin uluslar arası ve ülkemizdeki tehlikeli kimyasal maddelerin yönetimi ve mevzuatı hakkında da inceleme yapılacaktır.

utaniyorum sizle ayni takimi tuttuguma yazik be ben yurtdisindan giriyorum paylasalim diye siz dislayin bumu insanlik yaziklar olsun HAYRI CUND merak etme burdaki türkler ordaki türklerden cok daha muhafazakar ve örf ve adetlerine son derece sahip cikiyorlar!!!! dislayanlara selam olsun

mbia gelmez sadece 1 tane 25 yaşından yüksek adam alıcaz dedi denizli

utaniyorum sizle ayni takimi tuttuguma yazik be ben yurtdisindan giriyorum paylasalim diye siz dislayin bumu insanlik yaziklar olsun HAYRI CUND merak etme burdaki türkler ordaki türklerden cok daha muhafazakar ve örf ve adetlerine son derece sahip cikiyorlar!!!! dislayanlara selam olsun
hahaha renkdas bizde almanciyiz alinmiyoz aramizda egleniyoz bu kadar alingan olma

Sivasspor'da Michael Eneramo, Batuhan Karadeniz, Ümit Kurt, Orhan Gülle, Hakan Özmert ve Çağatay Çeken ile yollar ayrıldı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şeref Aydın ekşi sözlükte Özbek ile Muharrem Usta'nın Mbia için görüştüğünü ve Mbia'nın da çok istekli olduğunu yazmış. Paylaşıldı mı daha önce ?

arkadaşlar şu metni ingilizceye çevirecek bi delikanlı varmı :D çok makbule geçer

Emir Sato Hayri Cund
Bu çalışmada, iş sağlığı ve güvenliği kavramı, iş sağlığı ve güvenli tarihçesi,gelişim aşamaları, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kurum ve kuruluşlar ve yönetim sistemleri hakkında inceleme yapılacaktır. Bununla birlikte iş sağlığıve güvenliği açısından tehlikeli kimyasal maddelerin uluslar arası ve ülkemizdeki tehlikeli kimyasal maddelerin yönetimi ve mevzuatı hakkında da inceleme yapılacaktır.

yokmu abi ing bilen biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt