Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.546
- 23.977
- 3.723
https://www.youtube.com/watch?v=AajJVBE6c7s
Almancı diyince direkt aklıma geldi.
Lise yıllarım bunlara maruz kalarak geçmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar şu metni ingilizceye çevirecek bi delikanlı varmıçok makbule geçer
Emir Sato Hayri Cund
Bu çalışmada, iş sağlığı ve güvenliği kavramı, iş sağlığı ve güvenli tarihçesi,gelişim aşamaları, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kurum ve kuruluşlar ve yönetim sistemleri hakkında inceleme yapılacaktır. Bununla birlikte iş sağlığıve güvenliği açısından tehlikeli kimyasal maddelerin uluslar arası ve ülkemizdeki tehlikeli kimyasal maddelerin yönetimi ve mevzuatı hakkında da inceleme yapılacaktır.
Yok artık arkadaş Umut Gündoğan'ı da savundunuz yaaaa
bu nasil laf yaw
sonra Emre Cevik gibi renktaslarimiz bize dariliyor
Sato cund İngilizcesi ile cevrilmesini istiyorsan muhtemeln şöyle birşey olacaktır:
In this shitty $tudy, w0rk health n safetee matterz b0redom, 4 whom the bell t0llz 'll be xamined..
Valla bu saate seni motive ediyor olabilir de yılbaşı ertesi cviri yapacak kadar motiv3 birini bulabilir misin bilmiyorummelih acil lazımdı ya hala lazım yokmu abi ing bilen biri kızla barışıcam bunun ingilizcesini bulursamD
Sunucu: "Başkanım sizi transferle ilgili biraz sıkıştıracağız"
Fikret Orman: "Beni sıkıştıramazsınız, ben rahatım"
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Almancı olmak bir şereftir
Bunun en güzel örneği sensin![]()
Dün akşam taksim kutlamalarını gördük.almanci arkadaslar kitabimi okumadan bir daha foruma girmeyin
![]()
İyi fikir aslında masa altından tiner votka yürürdüğün salonu yapacakmıs fiko baskan yeni stadı
kafa zehir
Galatasaray Portal @GSportal_ 1 Std.Vor 1 Stunde
Dünyada adası olan tek kulüp olan Galatasaray Spor Kulübü'nün bu adasının bugün itibariyle değeri 600 milyon euro.
cidden bukadar degeri varsa neden satmiyoruz bu adayi? veya adam gibi gelir elde edecek bir proje yapiyoruz'? sirf dedeler orda caylarini icebilsin diye zenginlik icin de fakirlik mi yasiyalim?
Satılamaz diye madde var diye biliyorum tüzükte ve değiştirilemez bu madde diyeGalatasaray Portal @GSportal_ 1 Std.Vor 1 Stunde
Dünyada adası olan tek kulüp olan Galatasaray Spor Kulübü'nün bu adasının bugün itibariyle değeri 600 milyon euro.
cidden bukadar degeri varsa neden satmiyoruz bu adayi? veya adam gibi gelir elde edecek bir proje yapiyoruz'? sirf dedeler orda caylarini icebilsin diye zenginlik icin de fakirlik mi yasiyalim?
Galatasaray Portal @GSportal_ 1 Std.Vor 1 Stunde