Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanci_moda3.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=AajJVBE6c7s

Almancı diyince direkt aklıma geldi. :D

Lise yıllarım bunlara maruz kalarak geçmişti.

arkadaşlar şu metni ingilizceye çevirecek bi delikanlı varmı :D çok makbule geçer

Emir Sato Hayri Cund
Bu çalışmada, iş sağlığı ve güvenliği kavramı, iş sağlığı ve güvenli tarihçesi,gelişim aşamaları, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili kurum ve kuruluşlar ve yönetim sistemleri hakkında inceleme yapılacaktır. Bununla birlikte iş sağlığıve güvenliği açısından tehlikeli kimyasal maddelerin uluslar arası ve ülkemizdeki tehlikeli kimyasal maddelerin yönetimi ve mevzuatı hakkında da inceleme yapılacaktır.

Sato cund İngilizcesi ile cevrilmesini istiyorsan muhtemeln şöyle birşey olacaktır:

In this shitty $tudy, w0rk health n safetee matterz b0redom, 4 whom the bell t0llz 'll be xamined..

Sato cund İngilizcesi ile cevrilmesini istiyorsan muhtemeln şöyle birşey olacaktır:

In this shitty $tudy, w0rk health n safetee matterz b0redom, 4 whom the bell t0llz 'll be xamined..

melih acil lazımdı ya hala lazım yokmu abi ing bilen biri kızla barışıcam bunun ingilizcesini bulursam :DD

Sunucu: "Başkanım sizi transferle ilgili biraz sıkıştıracağız"
Fikret Orman: "Beni sıkıştıramazsınız, ben rahatım"

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

melih acil lazımdı ya hala lazım yokmu abi ing bilen biri kızla barışıcam bunun ingilizcesini bulursam :DD
Valla bu saate seni motive ediyor olabilir de yılbaşı ertesi cviri yapacak kadar motiv3 birini bulabilir misin bilmiyorum

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

düğün salonu yapacakmıs fiko baskan yeni stadı

kafa zehir

düğün salonu yapacakmıs fiko baskan yeni stadı

kafa zehir
İyi fikir aslında masa altından tiner votka yürür

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Takımdan ayrılması gündem de olan Kaan Ayhan'ın E.Frankfurt'a transferi tamamlanmak üzere. Bu cocuk copmudur hıc izlemedim fm de alıyodum bize ama

Galatasaray Portal ‏@GSportal_ 1 Std.Vor 1 Stunde
Dünyada adası olan tek kulüp olan Galatasaray Spor Kulübü'nün bu adasının bugün itibariyle değeri 600 milyon euro.

cidden bukadar degeri varsa neden satmiyoruz bu adayi? veya adam gibi gelir elde edecek bir proje yapiyoruz'? sirf dedeler orda caylarini icebilsin diye zenginlik icin de fakirlik mi yasiyalim?

Dünyada adası olan tek kulüp olan Galatasaray Spor Kulübü'nün bu adasının bugün itibariyle değeri 600 milyon euro.

cidden bukadar degeri varsa neden satmiyoruz bu adayi? veya adam gibi gelir elde edecek bir proje yapiyoruz'? sirf dedeler orda caylarini icebilsin diye zenginlik icin de fakirlik mi yasiyalim?

Ne 600 milyon eurosu ??? o paraya saniyede satarsın.. oraya paha biçilemiyor..

Satılacak olsa dudak uçuklatır..

Şanlıurfaspor, Galatasaray U21 takımının sol beki Yavuzhan Keleşoğlu ile anlaşmaya vardı. via @MehmetBAYLAN h.o

İmmobile kalmayı tercih etti.Pato ve Sigthorsson'da bonservis sıkıntısı var. Damiao ise en etkili ve Denizli'nin tam istediği adam.

Satılamaz diye madde var diye biliyorum tüzükte ve değiştirilemez bu madde diye
Yanlışta biliyor olabilirim
1 milyar dolar değeri olduğu söyleniyordu geçen yıl

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

allah inan kıraç gibi gerçek gslilerden razı olsun bu gayrimenkulleri kulübe kazandırmış

elbette gidip çaylarını içecekler orada beleşe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt