Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Sigtirson'u bırakmıyorlarmış , başkanları açıklamış. Bu BAŞKANI Dursun'dan daha çok sevdim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sigtirson'u bırakmıyorlarmış , başkanları açıklamış. Bu BAŞKANI Dursun'dan daha çok sevdim.
O adam iş yapardı bizde.. kala kala bakın görün yine iki kazmaya kalacaz..
O adam iş yapardı bizde.. kala kala bakın görün yine iki kazmaya kalacaz..
yada mevlüt erdinç gelir
Valla kardeşim bu adam da en az onlar kadar kazma. Izlemeden yorum yapanlardan değilim. Izlemesem sorarım Arkadaşlara , sizlere nasıl diye ama bu adamı izledim kötü gerçekten . Bu gelecekse iki kazmamız dursun .
Ben Konya'da canlı izledim hatta alıcı gözle izledim.. Fiziği top tutması bana çok iyi gibi geldi..
Ama başka maçını izlemedim..
Donk mu Thong mu
çabamiz galatasaray renktaş :ka19:
Donk mu Thong mu
Dogrudur insallah, bi kazma daha istemem.Sigtirson'u bırakmıyorlarmış , başkanları açıklamış. Bu BAŞKANI Dursun'dan daha çok sevdim.
Yavaş olsun yalnız Denizli affetmezArkadaşları arasında lakabı ass huntermış
Yavaş olsun yalnız Denizli affetmez
taraftar arasinda yok ama sonucta bir isadami, ve o camianin icinde mutlaka vardir belirli bir cizgisi...düsünsene milyonlarin var bir geceye katilyiorsun arkandan pis pis siritiyorlar ulan hem tipsiz hemde beceriksiz diye![]()
![]()
birde yengeyi düsün sosyetedeki durumunu?? """dursunnnn 3 tane adam gibi transfer yapmassan bu gece kanepede yatacaksin """ dedigini duyar gibiyim...