Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sigtirson'u bırakmıyorlarmış , başkanları açıklamış. Bu BAŞKANI Dursun'dan daha çok sevdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AC Milan y Galatasaray, estarían interesados en la joya y leyenda del Manchester United, Marouane Fellaini.

O adam iş yapardı bizde.. kala kala bakın görün yine iki kazmaya kalacaz..

Valla kardeşim bu adam da en az onlar kadar kazma. Izlemeden yorum yapanlardan değilim. Izlemesem sorarım Arkadaşlara , sizlere nasıl diye ama bu adamı izledim kötü gerçekten . Bu gelecekse iki kazmamız dursun .

Valla kardeşim bu adam da en az onlar kadar kazma. Izlemeden yorum yapanlardan değilim. Izlemesem sorarım Arkadaşlara , sizlere nasıl diye ama bu adamı izledim kötü gerçekten . Bu gelecekse iki kazmamız dursun .

Ben Konya'da canlı izledim hatta alıcı gözle izledim.. Fiziği top tutması bana çok iyi gibi geldi..

Ama başka maçını izlemedim..

CX-iW3fWYAAI2vK.jpg

Kaynak FM

Ben Konya'da canlı izledim hatta alıcı gözle izledim.. Fiziği top tutması bana çok iyi gibi geldi..

Ama başka maçını izlemedim..

Sıkılınca arada İzlanda maclarına bakıyordum , milli maç haftalarında. Çok kötü , Dediğin gibi fiziğiyle oynayan biri. Artık topa bomba muamelesi yapmayan bir forvet gelsin, bıktık.

Hatta seneye Selçuk'a da yol vermek gerek..

************************Muslera***********************

Meunier*********Donk**************Ched***********Carole

**************Alex Song***********Selçuk***************

Campbell*****************Sneijder*****************Podolski

***********************İmmobille**********************

Yavaş olsun yalnız Denizli affetmez

Saha içinde hakkını versin dışarda özel hayatı kaç manita götürüyor kimse karışmaz..

Ne zaman bi futbolcu sahada çuvallamaya başlar o zaman özel hayatını gözüne sokarlar onun..

Yani kısaca iki tarafta da iyi oynayacan

Son düzenleme:
taraftar arasinda yok ama sonucta bir isadami, ve o camianin icinde mutlaka vardir belirli bir cizgisi...düsünsene milyonlarin var bir geceye katilyiorsun arkandan pis pis siritiyorlar ulan hem tipsiz hemde beceriksiz diye :D :D :D birde yengeyi düsün sosyetedeki durumunu?? """dursunnnn 3 tane adam gibi transfer yapmassan bu gece kanepede yatacaksin """ dedigini duyar gibiyim...

Tek kelimeyle iş dünyasının Sabri'si işte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt