Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir adam vardı twitterda, bir oyuncudan bahsediyordu. Ikinci Ribery geliyor demisti. Kimdi o adam. Elemanın bahsettiği kişi Zivkovic olabilir.

Bir adam vardı twitterda, bir oyuncudan bahsediyordu. Ikinci Ribery geliyor demisti. Kimdi o adam. Elemanın bahsettiği kişi Zivkovic olabilir.
GSTV ye cikan lavuk degil mi? Her dönem salliyor :D
Galatasaray ingiltere'nin en kralini alacak dedi JPK geldi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

denizli de plan program yoktur
hırslıdır anlık tepkileri vardır
iyi konuşur
çok çabuk etkilenir
bazen de takıntıları vardır dünya ak dese o kara der ve çok güzel anlatır siz bile adam haklı kara dersiniz

GSTV ye cikan lavuk degil mi? Her dönem salliyor :D
Galatasaray ingiltere'nin en kralini alacak dedi JPK geldi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Adını unuttum uzun saçlı bir şeydi sanırım. :D

Umarım bu kez sallamıyordur diyeyim. Ve bahsettiği kişi Zivkovictir inşallah. Imkansiz biliyoruz ama insan umut ediyor :D

12472263_1009586362446479_8626637063080611266_n.jpg

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bugün siz kardeşleri ve beni önce tebrik etmek istiyorum ! Sene başında hamzaoğlunun vizyonsuzluğu takımdaki yetersizliği oyuncuya dayalı düzeni aklı olan herkes gördü ve söyledi lakin hiçbirşey yapılmadı ve sonuç olarak vapur çoktan kaçtı buda bize gösteriyorki milyon dolar kazanan sözde direktörler scoutların hepsi adam kayırmacalar oralara gelmiştir hiçbir analiz sentez yetenekleri yoktur bunun için beyinleride yoktur bu yüzden diyorum ki türk futbolu ahmaklar tarafından yönetilmektedir ve boşuna bundan sonra kendimize dert etmeye gerek yoktur zira hırsızlar çalarken aptallar takımları yönetmektedir saygılar..

Forum 2006 dan 2008 e kadar Oğuz Serdar hegomanyası altında geçmiştir

2008 e kadar olan veriler enteresan bir şekilde kaybolmuştur

Derin GSC

lig baslicak su ana kadar 1 tane transfer yaptik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt