- 19 Şubat 2009
- 22.508
- 4.074
- 2.483
Sene sonu da transfer yasağı yediğimiz an demeyin keyfimizeDenizli takimda epeyce bir Revizyon yapacak iken biranda firene basmasi hayra alamet degil.
Jem fln artık yükseltir antrenman tempomuzu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu da transfer yasağı yediğimiz an demeyin keyfimizeDenizli takimda epeyce bir Revizyon yapacak iken biranda firene basmasi hayra alamet degil.
GSTV ye cikan lavuk degil mi? Her dönem salliyorBir adam vardı twitterda, bir oyuncudan bahsediyordu. Ikinci Ribery geliyor demisti. Kimdi o adam. Elemanın bahsettiği kişi Zivkovic olabilir.
GSTV ye cikan lavuk degil mi? Her dönem salliyor
Galatasaray ingiltere'nin en kralini alacak dedi JPK geldi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sene sonu da transfer yasağı yediğimiz an demeyin keyfimize
Jem fln artık yükseltir antrenman tempomuzu![]()
Ersan Celik diye bir idiot olmali.Adını unuttum uzun saçlı bir şeydi sanırım.![]()
Umarım bu kez sallamıyordur diyeyim. Ve bahsettiği kişi Zivkovictir inşallah. Imkansiz biliyoruz ama insan umut ediyor![]()
Sakin olGSTV ye cikan lavuk degil mi? Her dönem salliyor
Galatasaray ingiltere'nin en kralini alacak dedi JPK geldi.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Bir adam vardı twitterda, bir oyuncudan bahsediyordu. Ikinci Ribery geliyor demisti. Kimdi o adam. Elemanın bahsettiği kişi Zivkovic olabilir.
Bir adam vardı twitterda, bir oyuncudan bahsediyordu. Ikinci Ribery geliyor demisti. Kimdi o adam. Elemanın bahsettiği kişi Zivkovic olabilir.
Ayaktaki adamı gördüm de diğer adam nerde göremedim!!![]()
İki ADAM içerir
Güzel günlerdi beForum 2006 dan 2008 e kadar Oğuz Serdar hegomanyası altında geçmiştir
2008 e kadar olan veriler enteresan bir şekilde kaybolmuştur
Derin GSC
Ve Dursun Bey yine ortalarda yok.Adam bize dejavu üstüne dejavu yaşatıyor.lig baslicak su ana kadar 1 tane transfer yaptik
Ayaktaki adamı gördüm de diğer adam nerde göremedim!!
Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!