Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cristiano Ronaldo is set to leave Real Madrid in the summer, with Man United and Paris St-Germain keen to sign him. (Source: Telegraph)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Lucescu Trabzonspor'un teklifini kabul etti ve ekibiyle birlikte 3 yıllığına Trabzonspor'a imza atacak.

(Mynet)

Sağ kanat için Mustafa Denizli'nin önüne birçok isim konulurken Denizli sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nakoulma ismini önerdi. (Fotomaç) oo yess

Meclisspor, kimsesiz çocuklarla yaptığı moral maçını 3-2 kazanarak çocukları ağlatalı 7 yıl oldu.

Bruma'nın menajeri Catio Balde: "İspanyollar, Bruma’dan son derece memnun. Bonservisini almaya da karar verdiler." (Milliyet)

BİLGİ - Bruma'nın Real Socieadad'a sezon sonuna kadar verilen satın alma opsiyonu 7.500.000 €

Beyler rüyada Hamza Hamzaoğlu görmek neye işaret google'da aradım bulamadım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortada donkuyla forvette nakoulma ve kweukesiyle yürüyoruz şampiyonluğa hayde bre

Donk kuveyke nakoulma birtane kanat birtanede sagbek daha bu iş bitti

Martin Linnes cok kaliteli oyuncu.Sag bek olarak degil komple sag taraf oyuncusu olarak degerlendirilmeli.Tabiri caizse 'cigersiz' oyuncu.90 dk ileri geri calisir.Nihayet gündeme geldi.Cok zor degil.2,5-3 milyona biter ve uzun yıllar kapatır o bölgeyi.

Linnesin hastasıyım bu arada inşallah gelir sağ bek sorunu biter kaderabak ta çok istemiştim bu olsun bari

Sezon başında Dortmund'a kiralanan Adnan Januzaj'ın sözleşmesi feshedildi ve oyuncu Man.United'a döndü (Bild) çöpmü bu kadar bu dortmuntta nerde oynıcaktı ki gel trye

Linnesi hayatta alamazlar caplari yetmez

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fc Wil 1900, Selçuk Şahin ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt