Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chuck Davis, Galatasaray Odea Bank'ta. Çok iyi transfer...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

TRANSFER - Rizespor, Galatasaray, Karabükspor gibi takımlarda forma giyen Ferdi Elmas, Manisa BBSK'ya transfer oldu. Bu da vardı dimi bir zamanlar

Günaydın. Çok şükür bugün de Dursuna küfür ederek foruma girdim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu arada gözdelinho hangi ismi verdi? :D

hqdefault.jpg

tum Lincolnseverlere hayirli sabahlar

GSTV de maç dinliyordum Lincoln'un ilk maçlarındandi maçı Veli Yiğit salagi anlatıyordu sanırım çok darbe almıştı Anadolu topxularindan Lincoln. Veli "siz böyle oynayacaksiniz Turkiyeye kaliteli oyuncu gelmesin diye" bağırmışti. Bu da böyle gereksiz bir animdi renklidaslarim.

ALLAH ASKINA İTELEYELİM SU BURSA'YA

Hamza Hamzaoğlu: #Galatasaray'da Sabri, Bilal, Umut ve Jem ayrılırsa #Bursaspor'a isteyebiliriz. Onlardan memnundum.

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'da Sabri, Umut, Bilal, Jem ayrılırsa Bursaspor'a isteyebiliriz. Onlardan çok memnundum."

Memnun olduğu adamlara bak :D

Mevlüt Erdinc'in bugün Hannover'dan ayrilmasi bekleniyor. EA Guingamp ve Stade Reims'dan resmi teklifler var.

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'da Sabri, Umut, Bilal, Jem ayrılırsa Bursaspor'a isteyebiliriz. Onlardan çok memnundum."

bu haber doğruysa umut sabri ve jemi hemen versinler. bonserviste istemeyiz. Bilal kenarda dursun bazı maçlarda faydası oluyor yine.

Hamza iti Galatasaray bu farkı kapatama demis. İt oğlu it.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt