Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SÉBASTIEN HALLER 18 maç 14 gol 2 asist forvet 21 yaş sözleşme bitiş: 30.06.2019
KEVIN DIKS 20 maç 2 gol 3 asist sağ bek 19 yaş sözleşme bitiş: 30.06.2018
KENNY OTIGBA 23 maç 2 gol 1 asist stoper 23 yaş sözleşme bitiş: 30.06.2016
MILOT RASHICA 21 maç 6 gol 2 asist sağ açık 19 yaş
sözleşme bitiş: 30.06.2018
OUSSAMA TANNANE 14 maç 9 gol 3 asist sağ açık 21 yaş
sözleşme bitiş: 30.06.2016 (1 yıl uzatma hakkı var dıyorlar)
WOUT WEGHORST 18 maç 7 gol 0 asist santrafor 23 yaş
sözleşme bitiş: 30.06.2016
ILIASS BEL HASSANI 20 maç 7 gol 2 asist ofansif ortasaha 23 yaş
TONNY VILHENA 20 maç 5 gol 6 asist ortasaha 20 yaş
MIQUEL NELOM 13 maç 2 gol 1 asist sol bek 25 yaş
sözleşme bitiş: 30.06.2018

Son düzenleme:
Muslera
V.D Rhijn - Chedjou - Denayer - Carole
Donk - Selçuk
Tannane - Wesley - Podolski
Burak

Ben bu yönetimden maksimum bu kadroyu bekliyorum. Denizli zaten "Burak'ı bırakmam" diyor, forvet için Immobile'nin Damiao'nun felan ismi geçiyor ama mevcut yönetimin getiremeyeceğini düşünüyorum ve kısaca yine ikinci devre forvetimiz Burak olacak. :38573:

Sağ bek için V.D Wiel söylentisi dolaşıyor ama onu da getiremeyeceklerini düşünüyorum, Rhijn'i de getirebileceklerinden şüpheliyim. Sabri'ye de kalabiliriz. :red:

Donk zaten alınmış.

Tannane'yi de alacaklar gibi duruyor.​

Evet çok cahilce 19 Yaşında sağ bek geldiğinde 3 maç sonra ıslıklanmaya başlayınca sen oynarsın ahil olarak artık hem saydığım adamlar da 35 yaşında değil bak kardeş diğer mevkilerde sana hak veririm ama artık sağ bek ve forvette kumar oynama şansımız yok hele çok genç oyuncularla bak kanat orta saha mevkilerine hemfikirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

kumar oynamayacak mevkiler ön libero ve forvet,sağ beke 3-4m euro yıllık verilmez genç oyuncuyu ıslıklamak taraftarın tercihidir taraftar genç tecrübeli ayırt etmeden ıslıklar sen baskı kaldıracak genç oyuncu bulursan bir sıkıntı olmaz,ayrıca taraftar sabır gösteremiyorsa bir oyuncuya sabriyi izlemeye devam eder ütopik kadroları geride bırakacağımız bir dönemde kulüp wieli alırsan forvet alamazsın maaş bütçen yetersiz kalır,ben wiel gelmesin demiyorum.Gerçekçi olarak transfer konuşalım.Gidip Linnes'i alsan o da 2 maç hata yapsa ıslıklanır.Islıklanacak diye transfer yapacaksan ya da yapmayacaksan hiç bir anlamı yok

Hollanda dan futbolcu alırken düşünelim kolay lig filan vs . Diyenler harbiden bizim oynadığımız ligi nerelerde görüyorlar acaba? Belçika hollanda hatta iskoçya sizce iyimiyiz onlardan yada ne kadar iyiyiz ..

Sağ bek için Monaco'dan Cissako diye biriyle ilgileniyorduk. Adam bize gelmeyi çok istiyordu. Hatta Monaco yönetimine rest çekmişti futbolu bırakır imam olurum diye..
Adam madem müslüman ülkede oynamak istiyor. Biz de Florya'da bir mescit yaptırırız hem orada imamlık yapar, hem futbolcularımız manevi olarak fayda sağlar.
Geçen sezon Belçika liginde 10'a yakın asist yapmıştı. Sözleşmesi de bitiyor. Bedavaya yakın fiyata alıp sağ beke zamanla monte edilebilir.

300bin euro ile anlaşılmıştı Hamza vazgeçti

3 gün kaldi Dawnk hasretimiz sona erecek

kumar oynamayacak mevkiler ön libero ve forvet,sağ beke 3-4m euro yıllık verilmez genç oyuncuyu ıslıklamak taraftarın tercihidir taraftar genç tecrübeli ayırt etmeden ıslıklar sen baskı kaldıracak genç oyuncu bulursan bir sıkıntı olmaz,ayrıca taraftar sabır gösteremiyorsa bir oyuncuya sabriyi izlemeye devam eder ütopik kadroları geride bırakacağımız bir dönemde kulüp wieli alırsan forvet alamazsın maaş bütçen yetersiz kalır,ben wiel gelmesin demiyorum.Gerçekçi olarak transfer konuşalım.Gidip Linnes'i alsan o da 2 maç hata yapsa ıslıklanır.Islıklanacak diye transfer yapacaksan ya da yapmayacaksan hiç bir anlamı yok

Ne güzel dedin baskıyı kaldırabilecek genç oyuncu peki Hollanda ligi gibi defans yapılmayan bir ligde oranın orta takımlarında oynamış ya da bir sene dışında vasat olan bir bek baskıyı kaldırabilir mi ha bence de bu gibi isimler Alınacak malesef ama doğru değil bunlar neyse artık bekleyip göreceğiz umarım iyi şeyler olur

Vleminckx Altidore ve Afonso Alvesin gol kralı olduğu ligi fazla abartmamak lazim. Tabi geçmişte Suarez Zlatan Robben gibi oyuncular da çıktı ama genelde Hollanda ligi defansif anlamda berbat lig. Genelde bir kac takim haric herkes açık alan futbolu oynuyor. Defans yapmayı bilmeyen takım dolu

O yüzden oyuncu alırken iyi değerlendirme yapmak lazım.

x0m5Asf.png

Hollanda liginden oyuncular bizim ligde çok rahat iş yapar şu çok gol oluyor mantığından sıyrılın bizim lig patates çek liginden gelen kweuke yardırıyor

Hollanda Ligi'nin en kral olduğu seneler 2004-2010 arasıydı.

Ekleme editi : Yani o zamanlar defans olarak da sert bir ligdi. PSV falan müthiş takımlar vardı. Şimdi o kadar kaliteli değil. Belçika pazarına yönelmeliyiz.

Son düzenleme:
Hele şu TaNNanne denen 5 kilo fazlali mental sorunlari olan. Düşünmeden oynayan herifi başimiza getirmesinler. Yasin'den iyi filan denmesin. Yasin bile seni geçen sene şampiyon yapti. Muslera ile Sneijder ile beraber. En fazla atif cheyşu gibi bir başina oynar bu tennanne.

Hollanda liginden oyuncular bizim ligde çok rahat iş yapar şu çok gol oluyor mantığından sıyrılın bizim lig patates çek liginden gelen kweuke yardırıyor

Tam tersini de diyebiliriz

Batuhan Karadeniz mesela Hollanda subtop kulübünde rahat oynar.

Bursa'da başarılı olamayan Kazım geçen sezon Feyenoordun en golcü ismiydi

O Ligde çok gol atmak abartilacak başarı değil

Tam tersini de diyebiliriz

Batuhan Karadeniz mesela Hollanda subtop kulübünde rahat oynar.

Bursa'da başarılı olamayan Kazım geçen sezon Feyenoordun en golcü ismiydi

O Ligde çok gol atmak abartilacak başarı değil

Kuyt mesela burada ligde 11 golü Geçemedi kaç sene orada şimdiden 15 Attı iki maçta da 3er Attı sanırım

Kuyt mesela burada ligde 11 golü Geçemedi kaç sene orada şimdiden 15 Attı iki maçta da 3er Attı sanırım

Bu Göyt forvet mi oynuyor kanat mi orda. 35 yaşinda leblebi gibi gol atiyor:D

Hollanda lideri ajax'i izledik işte. Vasat bir takim

daley blind, jan vertonghen, thomas vermaelen, johnny heitinga, martins indi, toby alderweireld, daryl janmaat, stefan de vrij, gregory van der wiel, ron vlaar, erik pieters, virgil van dijk

heriflerden iyi savunmacilarda cikmamis diyemeyiz
salt bikac tirt forvet cikti diye laf etmemeli

Ya Hollanda liginde birkaç takım gerçekten kötü ama iyileri de var..Bir de Ajax çok genç ve tecrübesiz..Tabii eskiye göre gerçekten zayıflar.Bunda Belçika ligini çıkış yapmasının da payı var.

Hollanda liginden gelen kanat oyuncuları iş yapmaz bizde. Hele fas asıllı olanlar hiç iş yapmaz. Adam gibi kanat lazım bize,

Tannane = Amrabat ya da Aatıf Şeyşudur benim gözümde. TR'de iş yapmazlar demiyorum, bizde yapmazlar.

Adam akıllı sağ bek, orta saha ve kanat oyuncusu alsınlar ben forvette Burak'ı yarım sezon daha izlemeye razıyım. Yeter ki saydığım 3 bölgeye nokta isimler alınsın

hollanda oynayan bence suan en iyi kanat oyuncusu narsingh ama iste bu oyunculari ucuz maliyete alamiyorsun .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt