Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.365
- 95.678
- 5.263
Amkspor Feghouli demiş.Dursun birde bunu alıyormuş.Toplu kuș ölümleri başlar.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Günaydın.Scout abimiz üşümüz baya
![]()
Biraz gercekçi olmak gerekirse bir önceki yönetimin fazla acılması sebebiyle bu yönetimin eli kolu bağlı. Kasa bulunur sorun değil, ama borçla tabi.
Borçlanma konusunda UEFA'nın da elsemizde olması dolayısıyla yapılsa dert yapılmasa dert durumdayız su vakit. Bu sebepten beklentileri yüksek oyunculara dikmeyin. Feghouli gibi.
Kasada ciddi açık var. Değirmen döner tabi koca çınar Galatasaray'ın ama UEFa'nın kurallar eli kolu bağlıyor. En son 70-75m açık vardi.
Bir önceki teknik ekibin salaklığı nedeniyse bu haldeyiz su anda. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Kızıyoruz ediyoruz da Dursun Özbek'e ciddi sıkıntılı dönemde başkanlık yapıyor adam.
Bikaç orta seviye topçu şart. Veyahut ben göze alıyorum diyip transfer yasağımız garantisi varsa sağlam oyuncularla doldurma. Avrupa'ya gidemezsin derlerse nanay durum ama. Sıkıntılı süreç vala.
Son zamanlarda hep ateşten gömlek Galatasaray başkanlığı bu yüzdende başka adaylar çıkmıyor. Çıkanlarda gerçek tabloları görüp kaçıyor, korkularından. İşimiz zor ama zoru da severiz, sene sonunda sürpriz yapar mıyız? Galatasaray söz konusuysa herşey olabilir. Biraz hayal gibi gözükse de 17 hafta uzun zaman. İnanmak lazım.
Haklisin kabul ediyorum zor bir dönem, Dursun ve ekibine bomba birakildi ammaaaaaa, kendileri bu bombayi imha edecekleri yerine, kalsin o bomba bir kösede, ben isime bakarim dedi, sacma sapan transferler yapildi sözlesmesi biten elemanlara bildigin servet sunuldu yeni sözlesmeleri ile, o ara nedense kimse ffp demedi , sözde sponsorlar dan cok büyük para elde ediliecekti sonuc rezalet oldu. okadar tuaf seyler olduki dursun döneminde artik her yaptiklarinda bir hirsizlik bir komisyonculuk arar olduk hakli olarak cünkü bu yönetim büyük ihtimal ceplerini doldurdu galatasarayin parasi ile. madem böyle zorlu bir döneme baskan olarak geliyorsun proje üreteceksin gelir elde etmek icin, adam tuturdu bir hotel baska birsey de yapdigini hatirlamiyorum. tazaruf ettik diyor okadari da olsun artik bilmem kac tane futbolcunun sözlesmesi bitti, kac tanesi kiralik gönderildi sirf bunlardan dolayi kendini basarili göstermek yanlis dir.
simdi transfere gelirsek yaz transfer döneminde ne olduysa aynisi bu kis dönemi icin de gecerli olacak, ha bügün ha yarin derkene tuaf ve ise yaramayan bir iki transfer ile bu dönemi kapatiriz , sezon sonu da bu bütün dönemin cezasini cekeriz
o zaman için hamza ne istediyse onu yaptık diyor.
baskanlık konusunda da tecrubesiz herkesin bildiği üzere. hamza kanadından cevap gelmediği sürece baskan haklı cıkar bu konudan.
ki melo konusunda hamza kosarak yanıma geldi satılsın dedi, derken.
birazda taraftara şirin gözükme çabaları; Galatasaray istediğini istediği zaman alır söylemleri. İbra olayında kulüple anılmasına ayakları uzatıp cevap vermeden keyfini cıkarmaları. Taraftarı gazlamaları akabinde gelen bilal jose vs derken kendi kuyularını da kazdılar bi nevi.
tecrubesiz ve ne istediğini bilmeyen bi yönetim var. kötü niyetli insanlardan daha tehlikeli oysa bu. farkındayız, düzelmesi için sabrediyoruz. fazla vakitleri yok ne yazık ki. Eğer yanlıs transfer politikası ve söylenecek 1-2 gaf daha gelirse gönderilirler.
yalnız doğrudur diye tahmin ettiğim ciddi rakamlara imzaları var bu adamın. bunu Galatasaray sevdasından mı? Yoksa yapılacak otelden gelecek parayı mı düşünerek yapıyor bunu da zaman gösterecek.
Sanane çakma üyelik,git asıl üyeliğinle gel hırt.deniz sen sadece kadro kap
********************* ilk senesinden sonra bozdu. Artık sallama haberler yapıyor. Oysa ilk senesinde güvenilir bir habercilik yapıyorlardı
Sent from my iPhone using Tapatalk