Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su ergeni burdan uzaklastiracak kimse kalmadimi goreve mi baslayalim illaki

Yasin'in olası ban yemesine forum ahalisinin tepkisi..

almostgaveadamn.jpeg

uyarı geldi:Merhaba.Bu mesajdaki küfürü tekrarlamamanı rica edeceğim.

Transfer Nöbeti

Forum kurallarımızı okumanı tavsiye ederim.

Yeni Ceza Kuralları

aynen kopyaladım neymiş küfürü tekrarlamamı rica ediyorlarmış ulan bu emre bizim anamaza avradımıza küfür etmedi her maçta trübinleri tahrik etmedi mi onun yaptığı şerefsizlikleri bırakalım benim küfürüm bir daha tekrarlanmasın olur zaten

zamanında beratla dalga geçe geçe yaptığınız gibi bu yasinden de bir troll yaratılmasını sağladınız

hiç boşuna sızlanmayın

niye eziyosunuz lan cocugu habire
sonra laf edince sikayet etmeyin

zamanında beratla dalga geçe geçe yaptığınız gibi bu yasinden de bir troll yaratılmasını sağladınız

hiç boşuna sızlanmayın
Kimse benden trolluk yapmami beklemiyordu ki bugun acayip sinirlendirdi birileri birine patlayayim derken kim onume cikiyorsa ona patliyorum.

Transfer Nöbeti

Yeni Ceza Kuralları

aynen kopyaladım neymiş küfürü tekrarlamamı rica ediyorlarmış ulan bu emre bizim anamaza avradımıza küfür etmedi her maçta trübinleri tahrik etmedi mi onun yaptığı şerefsizlikleri bırakalım benim küfürüm bir daha tekrarlanmasın olur zaten
bence şansını zorlama ne güzel sana kıyak geçmişler ceza vermemişler.

bakarsın dursunun kafasına saksı falan düşer yarın sabah kalkar lan ingiltereden bir zenci forvet transfer edeyim hee der sonra guest modunda uzaktan izlersin transfer nöbetini..

değmez kısaca..

Transfer Nöbeti

Yeni Ceza Kuralları

....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt