Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
kac tuvalet yikadin bugun almanci kardesaha bu kavgayla alakam yok, yerimi alip izleyeyim bakalim
kavga h.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kac tuvalet yikadin bugun almanci kardesaha bu kavgayla alakam yok, yerimi alip izleyeyim bakalim
kavga h.o.
Bence sen yesen de hepimiz kurtulsak.Yasin ban yesede kurtulsak bu dertten.
İbrahim @Ciga_10 6 dk.6 dakika önce
Galatasaray bir ismi transfer etti ama kendisi transfer edildikten sonra ismimi açıklamamı istedi o yüzden bekliyorum.
Hadi heyecanlanın biraz.[/C
Sonra hocam şaka yapıyorum belli değilmi demiş
Kes lan artist.Bence sen yesen de hepimiz kurtulsak.
İşime bakiyorum zaten.Lan lunlu konuşma işine bak.
kac tuvalet yikadin bugun almanci kardes
hadi ordan gizli kus havasi aldim senden.Kes lan artist.
Kimse benden trolluk yapmami beklemiyordu ki bugun acayip sinirlendirdi birileri birine patlayayim derken kim onume cikiyorsa ona patliyorum.zamanında beratla dalga geçe geçe yaptığınız gibi bu yasinden de bir troll yaratılmasını sağladınız
hiç boşuna sızlanmayın
Yasin adam ol,akıllı ol ,adam gibi sil o resmi.Ayrıca sen kimsin bana kuş ithamında bulunursun,haddine mi senin?.Sen kısa pantolonla gezerken ben samiyende maça gidiyordum koçum.hadi ordan gizli kus havasi aldim senden.
Kimse benden trolluk yapmami beklemiyordu ki bugun acayip sinirlendirdi birileri birine patlayayim derken kim onume cikiyorsa ona patliyorum.
bence şansını zorlama ne güzel sana kıyak geçmişler ceza vermemişler.uyarı geldi:Merhaba.Bu mesajdaki küfürü tekrarlamamanı rica edeceğim.
Transfer Nöbeti
Forum kurallarımızı okumanı tavsiye ederim.
Yeni Ceza Kuralları
aynen kopyaladım neymiş küfürü tekrarlamamı rica ediyorlarmış ulan bu emre bizim anamaza avradımıza küfür etmedi her maçta trübinleri tahrik etmedi mi onun yaptığı şerefsizlikleri bırakalım benim küfürüm bir daha tekrarlanmasın olur zaten
....uyarı geldi:Merhaba.Bu mesajdaki küfürü tekrarlamamanı rica edeceğim.
Transfer Nöbeti
Forum kurallarımızı okumanı tavsiye ederim.
Yeni Ceza Kuralları
aynen kopyaladım neymiş küfürü tekrarlamamı rica ediyorlarmış ulan bu emre bizim anamaza avradımıza küfür etmedi her maçta trübinleri tahrik etmedi mi onun yaptığı şerefsizlikleri bırakalım benim küfürüm bir daha tekrarlanmasın olur zaten