- 26 Kasım 2012
- 186.616
- 261.439
- 5.998
hala donga 2.5 milyon verilmesinin shockunu atlatabilmis degilim
dong 2.5
mustafa denizli 4.5
dong 2.5
mustafa denizli 4.5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
X2 gökhan gönül.. Martin linnes I nasıl tanımıyorsunuz anlamıyorum. Bu çocuk gelsin dani alves etkisi yapar..Linnes bu kadar iyi mi beyler yoksa Sabri yi kıstas aldığımız için mi iyi görünüyor![]()
İlk 18'de en fazla 11 yabancı olabileceğini hatırlatalım.
Anadolu takımlarının boşa çıkmış vasat topçularından yedek de olmaz rotasyon da...
dong 2.5
mustafa denizli 4.5
X2 gökhan gönül.. Martin linnes I nasıl tanımıyorsunuz anlamıyorum. Bu çocuk gelsin dani alves etkisi yapar..
Ffp var bro ondan bu ucretler, olmasa baskan messiyi getirecekhala donga 2.5 milyon verilmesinin shockunu atlatabilmis degilim
dong 2.5
mustafa denizli 4.5
Lawali hor görelim Selçuk falan Atletico maçındaki gibi cezalı olursa Jemlerle top diye oynarlar artık gene
dong 2.5
mustafa denizli 4.5
Umarım gelir de görürsünüzbu biraz abartı
Dani Alves gelse bu kadar sevinmem o derece tam bizlik ya yaşı da genç gerçekten çok iyi hamle olur bence tabi ki yetmez forvet ve sağ açık şartoğluşart.Forvet Major konularımızdan biri bence.X2 gökhan gönül.. Martin linnes I nasıl tanımıyorsunuz anlamıyorum. Bu çocuk gelsin dani alves etkisi yapar..
haha Linnes diyorumEfendim?![]()
sonra bunu görüyorum ve hayaler hayatlar oluyohaha Linnes diyorum![]()
Valla bu yönetimin alabileceğini sanmıyorum. Gelirse sağ bek çağ atlar..Dani Alves gelse bu kadar sevinmem o derece tam bizlik ya yaşı da genç gerçekten çok iyi hamle olur bence tabi ki yetmez forvet ve sağ açık şartoğluşart.Forvet Major konularımızdan biri bence.
lawal hem ilac hemde merhem olur