Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buzz Spor ‏@buzzspor Şanlıurfaspor, 31 yaşındaki El Hadji Makhtar ile sözleşme imzaladı.

CYOqlhwWcAAYzL_.jpg

Tugay'ı ne ara kovdular :asd22:

Ya herkes gelenlerle ilgileniyorda bu takımdan kimse gitmeyecek mi ya.

Kanat transferinde Tannane gibi riske girmemek gerek, Vierinha sağ kanatta süper olurdu.

O yaptığınız geri 4'lü hayatta is görmez. Kafadan 3 tanesi zenci zaten :)

Tabi bu işin gırgırı ama 2 tane dağınık stoper oyuncusunu göbek kaldırmaz. Dany ve Chedjou ikilisini unutmayın Real 6 tane atmıştı. Melo'ya rağmen ki artık o da yok.

Chedjou ve Denayer hemen hemen aynı tarz oyuncular. Ayrıca Denizli Carole sıcak bakmadığı söyleniyor.

Kesin bi süpriz yapar o kadayıf Denizli...
Linnes - Chedjou - Hakan - Carole benim tercihim ama Denizli Hakan'ı sola atıp Semih'i oynatır at fava bekle.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekşide bir goygoy

hangi takımlı olduğunu belirtme methodu

Saol renktas...

Bir cok duyum var Linnes hakkinda. herhalde bu sefer ciddi lan :oley:

Gozde , Seref Aydin , Gokmen Ozdemir , Sezer( Jose'yi 2 hafta once bilen bjkli) vs.

Bu seferde olmazsa muthis koyar bana onun icin kendimi cok heyecanlanmaktan sakinmaya calisiyorum...

----------Damiao-----------
Podolski-Sneijder-Ben Arfa

yapsak güzel olabilirdi.Ama 3 sene sonra baştan hücum kadrosu kurmaya başlarız

Tabi bu işin gırgırı ama 2 tane dağınık stoper oyuncusunu göbek kaldırmaz. Dany ve Chedjou ikilisini unutmayın Real 6 tane atmıştı. Melo'ya rağmen ki artık o da yok.

Chedjou ve Denayer hemen hemen aynı tarz oyuncular. Ayrıca Denizli Carole sıcak bakmadığı söyleniyor.

Linnes - Chedjou - Hakan - Carole benim tercihim ama Denizli Hakan'ı sola atıp Semih'i oynatır at fava bekle.

Semih'i koyarda Semih hatalı gol yedirirse Denizli Ligtv'deki tiyatrosuna geri döner bence :)

Darida 3,8 Milyon€ bonservis
Donk 2,5 Milyon€ bonservis (6 ay kontrati kaldigi icin bir de)

Hadi bonservisi gectim, yazin kac tane bos adam vardi...

Donk un geldiği takım sıkıntı.borç çok değil,patron zengin ve akıllı,hedefleri var.Denizli istedi diye üstüne gittiler gibime geliyor

Saol renktas...

Bir cok duyum var Linnes hakkinda. herhalde bu sefer ciddi lan :oley:

Gozde , Seref Aydin , Gokmen Ozdemir , Sezer( Jose'yi 2 hafta once bilen bjkli) vs.

Bu seferde olmazsa muthis koyar bana onun icin kendimi cok heyecanlanmaktan sakinmaya calisiyorum...

gelir ya , fenerle falan maç yaptılar ya istanbulu falan beğenmiştir baya

sen zaten o golü atıp gerçen cimbomlu oldun falan dediyse bizimkiler iyice gaza gelmiştir çocuk :D

Ilk benden duyuyosunuz moldeden Linnes haricinde bir topcu daha gelicek tahminimce orta saha olur

Kaderabek de çok istediğim adamdı. Bu sene asist golde pek yok ama iyi oyuncu. Takım oalrak kötü Hoffenheim tabi.

Hoffenheim'i pek izlemedigim icin (zaten bunlari izlemek icin de taraftari olmak lazim yoksa zulüm gibi birsey) bende pek birsey söylemem ama saglam adam aslinda Kaderabek.

Zaten dedigin gibi Hoffenheim acayip kötü durumda.

Kaderabek & Darida bizi ileri götürürdü ikisi de cigersiz adam.

Hakan'ın solda olmadığını anlayıp son maçlarda olcanı oynattı ve Hakan daha yeni ben stoperde rahatım dedi en kötü olcan oynar carole oynamazsa Hakan artık bek oynatmaz emin ol ha olcan olabilir belki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt