Okan Kantar
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 2.481
- 1.070
- 2.393
Tugay'ı ne ara kovdular :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jose gönderilmezse 11 yabancı var zaten 1 tane daha almazlar bence eğer jose giderse belki .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ontivero dönerse 9 yabancı var yav.Kiralıkları saymadım tabi
-Tapatalk-
Darida 3,8 Milyon€ bonservis
Donk 2,5 Milyon€ bonservis (6 ay kontrati kaldigi icin bir de)
Hadi bonservisi gectim, yazin kac tane bos adam vardi...
ekşide bir goygoy
hangi takımlı olduğunu belirtme methodu
O yaptığınız geri 4'lü hayatta is görmez. Kafadan 3 tanesi zenci zaten![]()
Tabi bu işin gırgırı ama 2 tane dağınık stoper oyuncusunu göbek kaldırmaz. Dany ve Chedjou ikilisini unutmayın Real 6 tane atmıştı. Melo'ya rağmen ki artık o da yok.
Chedjou ve Denayer hemen hemen aynı tarz oyuncular. Ayrıca Denizli Carole sıcak bakmadığı söyleniyor.
Kesin bi süpriz yapar o kadayıf Denizli...
Linnes - Chedjou - Hakan - Carole benim tercihim ama Denizli Hakan'ı sola atıp Semih'i oynatır at fava bekle.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Darida 3,8 Milyon€ bonservis
Donk 2,5 Milyon€ bonservis (6 ay kontrati kaldigi icin bir de)
Hadi bonservisi gectim, yazin kac tane bos adam vardi...
Saol renktas...
Bir cok duyum var Linnes hakkinda. herhalde bu sefer ciddi lanley:
Gozde , Seref Aydin , Gokmen Ozdemir , Sezer( Jose'yi 2 hafta once bilen bjkli) vs.
Bu seferde olmazsa muthis koyar bana onun icin kendimi cok heyecanlanmaktan sakinmaya calisiyorum...
Kaderabek de çok istediğim adamdı. Bu sene asist golde pek yok ama iyi oyuncu. Takım oalrak kötü Hoffenheim tabi.
O yaptığınız geri 4'lü hayatta is görmez. Kafadan 3 tanesi zenci zaten![]()
Tabi bu işin gırgırı ama 2 tane dağınık stoper oyuncusunu göbek kaldırmaz. Dany ve Chedjou ikilisini unutmayın Real 6 tane atmıştı. Melo'ya rağmen ki artık o da yok.
Chedjou ve Denayer hemen hemen aynı tarz oyuncular. Ayrıca Denizli Carole sıcak bakmadığı söyleniyor.
Kesin bi süpriz yapar o kadayıf Denizli...
Linnes - Chedjou - Hakan - Carole benim tercihim ama Denizli Hakan'ı sola atıp Semih'i oynatır at fava bekle.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tuhaf birisinIlk benden duyuyosunuz moldeden Linnes haricinde bir topcu daha gelicek tahminimce orta saha olur
Ilk benden duyuyosunuz moldeden Linnes haricinde bir topcu daha gelicek tahminimce orta saha olur
Ilk benden duyuyosunuz moldeden Linnes haricinde bir topcu daha gelicek tahminimce orta saha olur