Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 aralıkta son kullanma tarihi olan salamı yiyorum beyler birşey olurmu markete inmeye üşendim :D

Donk 21-25 yaşında olsa denenebilir, ama 29 yaşındaki en iyi donk mu, 30 yaşındaki orta hali dejong mu(performans olarak) ben gider de jong seçerim. Adam sonuçta yıllardır avrupanın üst düzey klüplerinde forma giymiş bir adam, ingilterede bir süre oynadı city gibi bir takımda, milanda performansı düşmüş olabilir fakat burası Türkiye, her türlü elinden gelenin en iyisini verir sahaya. Eski günlerine döner dönmez şundan eminim, Donk'tan o orta hali bile rakipleri psikolojik olarak baskıya sokacaktır.

Aynen oyle. De jong gibi dunyanin tanidigi adamlari koyacaksin. Adi sani olmayan, Stoper devsirmelerini degil!!

Yine sormadan gecemeyecegim:

Dunyada 6 yildir teknik adamlik yapmayan 70 yasindaki adama teknik direktorluk koltugu emanet etmis bir buyuk takim taniyor musunuz?

Baska sorum yok hakim bey!

Iste GS in geldigi nokta budur.

1980 model kafa ile 2016 yilindayiz!!

Aynen oyle. De jong gibi dunyanin tanidigi adamlari koyacaksin. Adi sani olmayan, Stoper devsirmelerini degil!!

Yine sormadan gecemeyecegim:

Dunyada 6 yildir teknik adamlik yapmayan 70 yasindaki adama teknik direktorluk koltugu emanet etmis bir buyuk takim taniyor musunuz?

Baska sorum yok hakim bey!

Iste GS in geldigi nokta budur.

1980 model kafa ile 2016 yilindayiz!!

Persepolis,Çaykur Rize,Khazar Lankaran?

------------------------------------------Muslera-------------------------------------------

--Linnes------------Chedjou--------------------------Hakan-----------Carole------------

---------------------------Donk---------------Selçuk/Melo----------------------------------

--Carrasco--------------------------Sneijder-------------------------Podolski--------------

---------------------------------------Falcao---------------------------------------------------

Nasıl olur. :D
Allahhh diyorumm.

Ebue gelsin ama oynamasın yerden kalkmıyor kanser sebebi kimse sabriden iiyidir demesin ikiside mümkünse oynamasın ebue oyuncularla dalga thoschak muabbeti yapsın floryaya neşe getirsin kafi

Eboue'den bir halt olmaz bu saatten sonra.

Falcao muazzam bir adam istediği kadar formsuz falan olsun bu ligi ölüsü sallar En büyük yıldızı olur ligin,RvP-Sneijder-Gomez hepsinden daha üstte bir adam bana göre o sakatlığı yaşamasa şuan Chelseayi sırtlayan forvet olurdu Costa hikaye.

Son düzenleme:
Vay be,üc gündür Linnesle ugrasiyor yönetim ama norvec medyasinda hala tik yok.Yönetimi ayakta alkisliyorum isleri bu kadar gizli yürüttügü icin.Neymis bizim Dursun böyle yav.

Hocam FFP var paramız yok.
Renkdaşım tabiki ffpyi biliyorum. Zaten para dökelim demiyorum. Ama ismi geçen yok Muhammet Demir, Mevlüt, Cornelus, Sigorson, Brezilyadan bi kaç genç çocuk vardı onları kastediyorum. Bu adamları beleşe almayacağız sonuçta. Bunları alacağına Milan'ın yollayacağını söylenen L. Adriano, Newcastle'dan P. Cisse, sözleşmesi bitencek C. Austin vs adamlara yönelmek lazım. Biz burada oturduğumuz yerden adAm önerebiliyoken adam gibi çalışan yönetim kim bilir daha ne kadar süpriz isim bulabilir. Bizimkiler yine Burak'ın yedeği adam alırsa gerçekten maç izlemem şahsen.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt