Deniz Göral
Cezalı
- 26 Ağustos 2014
- 3.830
- 3
- 608
Eboue de get yaw,PTTde oynayamaz artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao'yu opsiyonu ile kiralasak bu opsiyon min. 20 m euro olur.
kötü performans gösterirse pazarlık eder 5-6'ya aırız, iyi performansında zaten monaco'ya geri döner.
Geçtiğimiz yıldan bu yana bizim 2006 grubu ile çalışıyor. Ailesi istanbulda yaşıyor. antrenmanlarda beğenilince lisansını çıkardılar.
Donk 21-25 yaşında olsa denenebilir, ama 29 yaşındaki en iyi donk mu, 30 yaşındaki orta hali dejong mu(performans olarak) ben gider de jong seçerim. Adam sonuçta yıllardır avrupanın üst düzey klüplerinde forma giymiş bir adam, ingilterede bir süre oynadı city gibi bir takımda, milanda performansı düşmüş olabilir fakat burası Türkiye, her türlü elinden gelenin en iyisini verir sahaya. Eski günlerine döner dönmez şundan eminim, Donk'tan o orta hali bile rakipleri psikolojik olarak baskıya sokacaktır.
Miğdende kurdchuk chıkıjak24 aralıkta son kullanma tarihi olan salamı yiyorum beyler birşey olurmu markete inmeye üşendim![]()
Aynen oyle. De jong gibi dunyanin tanidigi adamlari koyacaksin. Adi sani olmayan, Stoper devsirmelerini degil!!
Yine sormadan gecemeyecegim:
Dunyada 6 yildir teknik adamlik yapmayan 70 yasindaki adama teknik direktorluk koltugu emanet etmis bir buyuk takim taniyor musunuz?
Baska sorum yok hakim bey!
Iste GS in geldigi nokta budur.
1980 model kafa ile 2016 yilindayiz!!
24 aralıkta son kullanma tarihi olan salamı yiyorum beyler birşey olurmu markete inmeye üşendim![]()
Allahhh diyorumm.------------------------------------------Muslera-------------------------------------------
--Linnes------------Chedjou--------------------------Hakan-----------Carole------------
---------------------------Donk---------------Selçuk/Melo----------------------------------
--Carrasco--------------------------Sneijder-------------------------Podolski--------------
---------------------------------------Falcao---------------------------------------------------
Nasıl olur.![]()
o ne demek renktaş bizleri aydınlatırmısınEbue gelsin ama oynamasın yerden kalkmıyor kanser sebebi kimse sabriden iiyidir demesin ikiside mümkünse oynamasın ebue oyuncularla dalga thoschak muabbeti yapsın floryaya neşe getirsin kafi
Persepolis,Çaykur Rize,Khazar Lankaran?
Renkdaşım tabiki ffpyi biliyorum. Zaten para dökelim demiyorum. Ama ismi geçen yok Muhammet Demir, Mevlüt, Cornelus, Sigorson, Brezilyadan bi kaç genç çocuk vardı onları kastediyorum. Bu adamları beleşe almayacağız sonuçta. Bunları alacağına Milan'ın yollayacağını söylenen L. Adriano, Newcastle'dan P. Cisse, sözleşmesi bitencek C. Austin vs adamlara yönelmek lazım. Biz burada oturduğumuz yerden adAm önerebiliyoken adam gibi çalışan yönetim kim bilir daha ne kadar süpriz isim bulabilir. Bizimkiler yine Burak'ın yedeği adam alırsa gerçekten maç izlemem şahsen.Hocam FFP var paramız yok.