Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imza atmadan inanmam Linnes'e.Gerci imza atsa bile inanmamak gerekirde neyse(Grosskreutz)

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komisyon Komisyonoğlu olsa muhtemelen Rize'de Eren için komisyonlu bir transfer görüşmesindeydik

Linnes camiamıza hayırlı olsun.İnşallah son anda bir aksilik çıkmaz da biz de artık sonunda bir sağ beke kavuşmuş oluruz.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferler mevki itibariyle cok dogru, kadro en azindan bir hale yola geldi diyebiliriz. Biraz bir halta benzedi simdi.

Olmayan ön libero ve sürekli sos veren sag beke 1'er takviye yapildi.

Artik sirada kanat ve forvet transferi olmali. Ama bu iki oyuncudan mutlaka en az biri sansasyonel bir oyuncu olmali. Paraya kiyip adam gibi iki tane adam alsinlar artik hücuma. Yasin ve Burak gibi yetersizleri seyretmek istemiyorum.

Bence sol bek mevkisine de transfer düsünülebilir.

Muslera
Linnes Chedjou Denayer X
Donk Selcuk
X Sneijder Podolski
X

Transferler mevki itibariyle cok dogru, kadro en azindan bir hale yola geldi diyebiliriz. Biraz bir halta benzedi simdi.

Olmayan ön libero ve sürekli sos veren sag beke 1'er takviye yapildi.

Artik sirada kanat ve forvet transferi olmali. Ama bu iki oyuncudan mutlaka en az biri sansasyonel bir oyuncu olmali. Paraya kiyip adam gibi iki tane adam alsinlar artik hücuma. Yasin ve Burak gibi yetersizleri seyretmek istemiyorum.

Bence sol bek mevkisine de transfer düsünülebilir.

Muslera
Linnes Chedjou Denayer X
Donk Selcuk
X Sneijder Podolski
X

Avatardaki Yasin iptal Tannane iyidir Yasinden yeter ki gelsin biri yetiştirirlerse uğraştıklarını düşünüyorum ama çok zor alıyoruz

Artık bir zahmet adam gibi bir forvet transfer etsinler bu dönem.Yeter artık kaç transfer donemidir bir forvet transfer edemedik.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fena yapabancılarımız yok. Bence Fener'den de BJK'den de iyi yabancılarımız. Ama gel görki yerlilerimiz amatör küme seviyesinde.

Muslera-Sneijder ayarında hiç bir futbolcu yok zaten rakiplerde.

Ama ben şahsen rakiplerin daha dengeli olduğunu düşünüyorum.

Bizim Sneijder-Muslera-Podolski gibi uluslararası çapta hala etkinliği olan 3 tane oyuncumuz var elimizde, Fener de bu seviye Nani ve Van Persie var bir tek onlardan da Persie form olarak dip noktada geldi.

Son olarak 3 büyüklerden yabancı karması yapsam (14 Kişi)

Fernando Muslera
Simon Kjaer
Andreas Beck
Lionel Carole
Aurelien Chedjou
Jose Sosa
Atiba Hutchinson
Lazar Markovic
Wesley Sneijder
Lukas Podolski
Luis Nani
Mario Gomez
Fernandao
Robin Van Persie

İLK 11

-------------------------------------Muslera-------------------------------------------

--Beck-----------Kjaer----------------------------Chedjou------------Carole--------

-------------------------Atiba----------------------Sosa--------------------------------

--Nani------------------------------Sneijder---------------------------Podolski--------

-------------------------------------Gomez----------------------------------------------

Yasin ve Umut'un bugünkü utanc verici oyunlarindan sonra kesin bir kanat ve forvet de alınır.Donk ve Linnes tam anlamıyla nokta atisi.Bu iki mevkiye de bu tarz oyuncular gerek.

Olcana göbekli dedik onu dedik bunu dedik ama helal olsun üzerine hep birseyler koymaya çalışıyor. Birazda ortalarini gelistirse iyi olacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera-Sneijder ayarında hiç bir futbolcu yok zaten rakiplerde.

Ama ben şahsen rakiplerin daha dengeli olduğunu düşünüyorum.

Bizim Sneijder-Muslera-Podolski gibi uluslararası çapta hala etkinliği olan 3 tane oyuncumuz var elimizde, Fener de bu seviye Nani ve Van Persie var bir tek onlardan da Persie form olarak dip noktada geldi.

Son olarak 3 büyüklerden yabancı karması yapsam (14 Kişi)

Fernando Muslera
Simon Kjaer
Andreas Beck
Lionel Carole
Aurelien Chedjou
Jose Sosa
Atiba Hutchinson
Lazar Markovic
Wesley Sneijder
Lukas Podolski
Luis Nani
Mario Gomez
Fernandao
Robin Van Persie

İLK 11

-------------------------------------Muslera-------------------------------------------

--Beck-----------Kjaer----------------------------Chedjou------------Carole--------

-------------------------Atiba----------------------Sosa--------------------------------

--Nani------------------------------Sneijder---------------------------Podolski--------

-------------------------------------Gomez----------------------------------------------
beck ve carole olmamış ha kim olur diyeceksin x x koyarım ama ikisi de düz oyuncu

Donku katkı verecekti çünkü hamza gerizekalısı meloyu gönderince o bölgeyi bir şekilde hallederiz diye düşünüyordu, öyle olmaz ama şahsen de jong daha çok isterdim ama aldık geçti artık inş katkı verecek o uzun boyuyla hava toplarında etkili olacak ayaklarılada oyunu yönlendirecek inş kısacası Türkiye liginin Yaya touresi olması dileğiyle.

Linnes çok üst düzey bir transfer değil ama bugün tarığın oynayışını görünce keşke sabri oynasaydı bile dedim içimden, linnes çalışkan moldenin fenerbahçe maçlarını izlediğimden yorum yapıyorum katkı sağlar mı kesinlikle tarık ve sabriden sonra inşallah iyi olacaktır.

Kanata hızlı akıp giden bruma gibi değilde, ben arfa gibi topu ayağında iyi kullanan kıvrak çalım atabilen oyuncu isterim bize o daha çok lazım kilit paslar atabilecek bir adam.S10 kilit pasları çok çok güzel atsada çalım yeteneği ne yazıkı ondada yok bu seferde rakip oyuncuları oyundan düşemiyorsun. Akılı olunca edimilson 1.5 milyon e transfer olmuş, 2 milyon e verip alırdım en kötü yedeğe kor ikinci yarı oyuna sokardım. ama bizim o büyük başkanımız uygun görmedi yada adamı 500 bin e felan teklif etti çünkü ismi haberlere düşmüştü.

Forvet Allah aşkına araya kaçan adamdan ziyade güçlü fiziğle topu ayağında tutan ve iyi bir bitiri olsun, umut ayrı mal goller kaçırır, burağında ondan farkı yok.Kweuke istediğimden (yedekte olsa çokta harika olur) o tarz daha genç birini takımda çok isterim. Birşey olur takımdan en azından 2. olalım yada uefada gidelim gideceğimiz yere kadar.

Campbell ve Immobile'yi alabilsek bu sezon için tamamız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt